1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer
30-05-2020 18:34

Ιωνικός Νίκαιας: «Αυτή η άνοδος είναι μόνο η αρχή»

Με το ρητό ότι «μια πράξη δημιουργίας είναι πρώτα μια πράξη πίστης», η διοίκηση της γυναικείας ομάδας του Ιωνικού Νικαίας, εξέδωσε πανηγυρική ανακοίνωση, για την ιστορική του άνοδο από την τοπική 2 της ΕΣΠΕΔΑ, στην τοπική 1, στην πρώτη χρονιά μάλιστα της επανεκκίνησης του.

Αναλυτικά η ανακοίνωση του συλλόγου, η οποία συγχαίρει και ευχαριστεί τις πρωταγωνίστριες-παικτριες της ομάδας, αναφέρει:

«Το ΔΣ της Ε.Σ.ΠΕ.Δ.Α. στην πρόσφατη συνδρίασή του έλαβε σημαντικές αποφάσεις για τα Πρωταθλήματα ΕΣΠΕΔΑ 2019-2020.Στην κατηγορία που αφορά την ομάδα volley του Ιωνικού Νίκαιας, αποφάσισε την άνοδο στην Τοπική Κατηγορία Γυναικών των ομάδων ΑΟ ΙΩΝΙΚΟΣ, Εθνικός ΟΦΠΦ με βάση τη βαθμολογία τη δεδομένη χρονική περίοδο διακοπής του πρωταθλήματος και της ομάδας του ΑΟ Φλοίσβος.

Έτσι η γυναικεία ομάδα βόλεϊ του Ιωνικού Νίκαιας την πρώτη ιστορική χρονιά επαναλειτουργίας του τμήματος βόλεϊ ξεκινάει με επιτυχία το μεγάλο ταξίδι της προς τις μεγάλες εθνικές κατηγορίες κερδίζοντας πανάξια την άνοδο αφού σε όλη τη διάρκεια του πρωταθλήματος βρίσκονταν στις κορυφαίες θέσεις της βαθμολογίας στις οποίες παρέμεινε μέχρι τη χρονική στιγμή διακοπής του πρωταθλήματος.

Πάντα πιστεύαμε στο ρητό ότι “μια πράξη δημιουργίας είναι πρώτα μια πράξη πίστης”. Και πολλοί ήμασταν αυτοί που πιστέψαμε και οραματιστήκαμε την ανάπτυξη και χωρίς όρια πρόοδο του volley της Νίκαιας.

ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑ ΣΤΙΣ ΠΡΩΤΑΓΩΝΙΣΤΡΙΕΣ ΑΥΤΗΣ ΤΗΣ ΕΠΙΤΥΧΊΑΣ

Ένα μεγάλο ευχαριστώ στις αθλήτριες της ιστορικής “πρώτης” γυναικείας ομάδας volley μετά την επανέναρξη λειτουργίας του τμήματος και συγκεκριμένα:

  • Στη Ράνια, την Αλεξάνδρα, τη Δώρα, την Έρρικα, τη Μαρία, τη Σίσσυ, την Έλενα, την Κατερίνα, την Εύα, τη Βίκυ, τη Δήμητρα, την Έλενα, την Όλγα.
  • Τους προπονητές Νίκο Μαρμαρινό και Παναγιώτη Μαρούλη και τους εφόρους.
  • Την Elite Star Volley Academy και όλη την ομάδα υποστήριξης.
  • Τη διοικητική ομάδα του Ιωνικού Νίκαιας.

ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ γίναμε όλοι μαζί μια μεγάλη ομάδα και στηρίξαμε αυτή την όμορφη, αναπτυξιακή και απόλυτα υγιή προσπάθεια που γίνεται στο ερασιτεχνικό volley της Νίκαιας.

ΑΥΤΗ ΕΙΝΑΙ ΜΟΝΟ Η ΑΡΧΗ

!Πολύ σύντομα θα αρχίσουμε να επικοινωνούμε το σχεδιασμό της επόμενης αθλητικής χρονιάς για τον οποίο μπορούμε από τώρα να υποσχεθούμε ότι θα είναι εντυπωσιακός και ότι θα υπηρετεί με ξεκάθαρο τρόπο τους απαιτητικούς και φιλόδοξους στόχους που έχουν τεθεί για την επόμενη 3ετία.

ΙΩΝΙΚΟΣ ΝΙΚΑΙΑΣ VOLLEY

ΜΑΖΙ ΓΡΑΦΟΥΜΕ ΙΣΤΟΡΙΑ»

Αφήστε το σχόλιό σας

Βεβαιωθείτε ότι έχετε συμπληρώσει τα απαραίτητα πεδία (*). Σχόλια με κώδικα HTML, greeklish, κεφαλαία και υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται.

Find us on Facebook

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ