1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer
28-05-2020 16:05

Συγχωνεύτηκαν Αστέρας και Γυμναστικός σύλλογος Γρεβενών

Η ισχύς εν τη ενώσει και στα Γρεβενά έστω και αργά κατάλαβαν ότι ο νομός με την μακρά παράδοση στο βόλεϊ, χρειάζεται μια καλή και δυνατή ομάδα, στους δύσκολους καιρούς που διανύουμε.

Έτσι οι δύο ιστορικές ομάδες του νομού, που αγωνίζονται στα τοπικά πρωταθλήματα, ο Αστέρας Γρεβενών και ο Γυμναστικός Σύλλογος Γρεβενών, ανακοίνωσαν την επίσημη συγχώνευση τους, σε μια πιο ισχυρή ομάδα που η ονομασία της θα ανακοινωθεί τις επόμενες μέρες.

Η επίσημη ανακοίνωση των δυο σωματείων που υπογράφουν οι πρόεδροι, Ρούλα Βαρσάμη του Αστέρα και Ηλίας Στόκας του Γυμναστικού, αναφέρει:

«Τα δύο αθλητικά σωματεία βόλεϊ των ΓΡΕΒΕΝΩΝ, ο ΑΣΤΕΡΑΣ ΓΡΕΒΕΝΩΝ και ο ΓΥΜΝΑΣΤΙΚΟΣ ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΓΡΕΒΕΝΩΝ, ενώνουμε το δυναμικό μας και τους στόχους μας για την ανάδειξη του Γρεβενιώτικου βόλεϊ και κατ’ επέκταση του αθλητισμού στον τόπο μας.Οι αθλήτριες – αθλητές αλλά και τα μέλη του ΑΣΤΕΡΑ ΓΡΕΒΕΝΩΝ παραμένουν ενεργά και στο νέο αθλητικό σωματείο που προκύπτει από την συνένωση.

Ενημερώνουμε τις αθλήτριες και τους μικρούς αθλητές, ότι στο άμεσο μέλλον, σύμφωνα με τα Ειδικά Πρωτόκολλα που εγκρίθηκαν από την Υγειονομική Επιτροπή για τα αθλήματα του volley, θα ξεκινήσουν οι προπονήσεις των τμημάτων.Θα υπάρξει άμεσα ενημέρωση όλων των αθλητριών και αθλητών για την ακριβή ημερομηνία έναρξης των προπονήσεων.

Εκ της Διοίκησης»

Αφήστε το σχόλιό σας

Βεβαιωθείτε ότι έχετε συμπληρώσει τα απαραίτητα πεδία (*). Σχόλια με κώδικα HTML, greeklish, κεφαλαία και υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται.

Find us on Facebook

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ