1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer
28-05-2020 13:08

Για τρίτη σεζόν στο πάγκο των Πεύκων ο Μανώλης Σκουλικάρης

Την ανανέωση της συνεργασίας με τον Μανώλη Σκουλικάρη, ανακοίνωσε η διοίκηση της νεοφώτιστης ομάδας των Πρωταθλητών Πεύκων στην Πρι Λιγκ.

Ο πολύπειρος προπονητής και αρχιτέκτονας της φετινής ανόδου του Θεσσαλονικιώτικου σύλλογου,ο οποίος κατέκτησε αήττητος τον τίτλο του Β΄ομίλου της Α2 γυναικών με 18 σερί νίκες, θα κάτσει στον πάγκο των Πεύκων για τρίτη σεζόν με στόχο να οδηγήσει τη συγκεκριμένη ομάδα σε μια επίσης καλή πορεία στο ανταγωνιστικό πρωτάθλημα της Πρι Λιγκ.

Αναλυτικά η ανακοίνωση του συλλόγου αναφέρει:

 «Το Δ.Σ του ΑΣ.ΑΚ ΠΡΩΤΑΘΛΗΤΩΝ ΠΕΥΚΩΝ είναι στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσει την ανανέωση της συνεργασίας για τρίτη συνεχόμενη χρόνια στην θέση του προπονητή της γυναικείας ομάδας βόλεϊ του συλλόγου ΜΑΝΩΛΗ ΣΚΟΥΛΙΚΑΡΗ και να του ευχηθεί καλή αγωνιστική χρονιά με υγεία στο νέο ταξίδι της ομάδας.» 

Μετά την ανανέωση με τον Σκουλικάρη, η ομάδα των Πεύκων σε συνεργασία με τον προπονητή θα ξεκινήσει τον σχεδιασμό του ρόστερ της νέας σεζόν.   

Αφήστε το σχόλιό σας

Βεβαιωθείτε ότι έχετε συμπληρώσει τα απαραίτητα πεδία (*). Σχόλια με κώδικα HTML, greeklish, κεφαλαία και υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται.

Find us on Facebook

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ