1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer
27-05-2020 23:30

Αλλάζει τις ισορροπίες η μετακίνηση της Μολδοβανίδη στον Ιωνικό Νίκαιας

Μεταγραφή που αλλάζει τις ισορροπίες στην τοπική κατηγορία γυναικών ΕΣΠΕΔΑ, ανακοίνωσε ο νεοφώτιστος Ιωνικός Νικαίας, καθώς ανακοίνωσε την 24 χρονη (1μ77) ακραία «μπόμπερ» από τον Αστέρα Νίκαιας, Τατιάνα Μολδοβανίδη.

Η τελευταία που προέρχεται από ένα εξαιρετικό και παραγωγικό πρωτάθλημα με τον Αστέρα στην Β΄εθνική, αναμένεται να βοηθήσει σημαντικά τον Ιωνικό, ο οποίος στον πάγκο του θα έχει τον Παναγιώτη Μαρούλη.

Η ανακοίνωση της διοίκησης του Ιωνικού για την μεταγραφή της Μολδοβανίδη, η οποία εχει πολλές διακρίσεις και στο μπιτς βόλεϊ, αναφέρει:

«Η Διοίκηση του τμήματος volley του Ιωνικού Νίκαιας και της Ακαδημίας Elite Star Volley Academy ανακοινώνει την έναρξη της συνεργασίας του με την αθλήτρια Τατιάνα ΜΟΛΔΟΒΑΝΙΔΗ.

Η Τατιάνα με πλούσιο αθλητικό βιογραφικό εμπειριών και επιτυχιών στο άθλημα πρωταγωνίστησε την περσινή περίοδο με την ομάδα του Αστέρα Νίκαιας και δημιούργησε ισχυρούς αθλητικούς δεσμούς και φιλίες με τα αναπτυξιακά δρώμενα του volley στην περιοχής της Νίκαιας.

Έτσι δε δίστασε να ανταποκριθεί στην αγάπη του κόσμου και στην προ(σ)κληση και την προοπτική του Nikaia volley project που υλοποιούμε με σταθερά βήματα και μεγάλη επιτυχία και συμφώνησε να ηγηθεί και η ίδια στο project της επιστροφής του Ιωνικού Νίκαιας στη φυσική του θέση, στις μεγάλες εθνικές κατηγορίες.

2018-2019 Αστέρας Νίκαιας
2016-2018 ΖΑΟΝ
2015-2016 Αιγάλεω
2014-2015 Παπάγου
2013-2014 Ηρακλής Κηφισιάς
2009-2013 Ακαδημίες Ηρακλή Κηφισιάς

Η Τατιάνα είναι επίσης επαγγελματίας αθλήτρια beach volley με πολλές συμμετοχές και μεγάλες διακρίσεις στο άθλημα.

Η Τατιάνα Μολδοβανίδη μαζί με τις συμπαίκτριές της θα σηματοδοτήσει ένα ακόμη νέο ΜΕΓΑΛΟ ξεκίνημα για τη γυναικεία ΟΜΑΔΑ volley του Ιωνικού Νίκαιας για την επίτευξη φιλόδοξων και απαιτητικών στόχων που έχουν τεθεί για την επόμενη 3ετία.

Την καλωσορίζουμε και δίνουμε ραντεβού στα γήπεδα όπου θα δώσουν το δικό τους μοναδικό καλωσόρισμα στην ίδια και σε όλη την ομάδα, οι φίλοι και οπαδοί του Ιωνικού Νίκαιας !

ΙΩΝΙΚΟΣ ΝΙΚΑΙΑΣ VOLLEY
ΜΑΖΙ ΓΡΑΦΟΥΜΕ ΙΣΤΟΡΙΑ»

Αφήστε το σχόλιό σας

Βεβαιωθείτε ότι έχετε συμπληρώσει τα απαραίτητα πεδία (*). Σχόλια με κώδικα HTML, greeklish, κεφαλαία και υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται.

Find us on Facebook

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ