1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer
26-05-2020 18:12

Ε.Σ.ΠΕ.Κ.: Τέταρτη Κρητική ομάδα στην Α2 γυναικών ο Ν.Ο.ΠΕ.Ρεθύμνου, άνοδος και για τον Ο.Σ.Φ.Π Χανίων στους άνδρες

Και η ΕΣΠΕΚρήτης, με την σειρά της ανακοίνωσε τους δικούς της πρωταθλητές σε άνδρες και γυναίκες, οι οποίοι παράλληλα κερδίζουν την άνοδο τους στην Α2. Αυτοί είναι ο ΟΣΦΠ Χανίων στους άνδρες και ο ΝΟΠΕ Ρεθύμνου στις γυναίκες, ο οποίος πλέον ανεβάζει τον συνολικό αριθμό των Κρητικών ομάδων στον Ά όμιλο της Α2 γυναικών στις τέσσερις,μαζί με Γ.Ε.Η., Α.Θ.Λ.Ε.Σ.Ηρακλείου., Γ.Α.Σ Μεσσαράς.

Αναλυτικά η σχετική ανακοίνωση

«Το Διοικητικό Συμβούλιο της Ε.Σ.ΠΕ.Κ, λαμβάνοντας υπόψη την γενικότερη κατάσταση όπως εξελίσσεται σε σχέση με τον covid 19, τις αποφάσεις της Ε.Ο.ΠΕ και τις προβλέψεις του άρθρου 8 του Ν.4684 (Δυνατότητα Τροποποίησης Κανονισμών και Προκηρύξεων Αθλητικών Διοργανώσεων με άμεση ισχύ) ΦΕΚ Α86/25-04-20 (κύρωση από τις 30/03/20 “Μέτρα αντιμετώπισης της πανδημίας του κορονοιού και άλλες κατεπείγουσες διατάξεις), στην με αρ 02/ 22-05-2020 συνεδρίαση του, αποφάσισε:

Την ολοκλήρωση όλων των αγώνων του πρωταθλήματος Αγοριών Κ18 και την διεξαγωγή της τελικής φάσης όπως αυτή περιγράφεται στην με αρ 222/05-09-2020 Συμπληρωτικη Ειδική Προκήρυξη αγωνιστικής περιόδου 2019-2020.

Την διεξαγωγή της ημιτελικής (ΧΙΑΣΤΙ) και τελικής φάσης του Πρωταθλήματος Κοριτσιών Κ18 για την ανάδειξη πρωταθλήτριας ομάδας. (Για τον τρόπο ανόδου απο την Β κατηγορία στην Α και υποβιβασμού απο την Α κατηγορία στην Β θα ληφθεί απόφαση σε νέο Δ.Σ έπειτα απο διαβούλευση με τα ενδιαφερόμενα σωματεία)

Την λήξη των πρωταθλημάτων Παμπαίδων και Παγκορασίδων Α και Β κατηγορίας, χωρίς ανάδειξη πρωταθλήτριας ομάδας.

Οι αγώνες προγραμματίζονται να ξεκινήσουν στα τέλη Ιουνίου με αρχές Ιουλίου, αναλόγως των συνθηκών, για το οποίο οι ενδιαφερόμενοι θα ενημερωθούν αναλυτικά και εγκαίρως.Εξάλλου σε προηγούμενη ανακοίνωσή του το Δ.Σ.της ΕΣΠΕΚ αναφέρει τα εξής:

Έπειτα από τις με αρ. 61/07-05-2020 και 62/19-05-2020 αποφάσεις της ΕΟΠΕ που αφορούν αντίστοιχα στην οριστική διακοπή των πρωταθλημάτων ευθύνης της ΕΟΠΕ, και τόν τρόπο ανάδειξης πρωταθλήτριας ομάδας και σύμφωνα με την με αρ. 46/25-05-2020 Συμπληρωματική Ειδική Προκήρυξη της ΕΣΠΕΚ Β΄Εθνικής- Περιφερειακού Πρωταθλήματος Ανδρών – Γυναικών, η ΕΣΠΕΚ ανακηρύσσει πρωταθλητές:Β΄Εθνική – Περιφερειακό Πρωτάθλημα Ανδρών: Σ.Φ.Π.ΧΑΝΙΩΝ Β΄Εθνική – Περιφερειακό Πρωτάθλημα Γυναικών: Ν.ΟΠΕ. ΡΕΘΥΜΝΟΥ.»  

Αφήστε το σχόλιό σας

Βεβαιωθείτε ότι έχετε συμπληρώσει τα απαραίτητα πεδία (*). Σχόλια με κώδικα HTML, greeklish, κεφαλαία και υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται.

Find us on Facebook

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ