1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer
25-05-2020 14:56

Στο τιμόνι του ΑΣΠ 'Ιωνες η Τασούλα Πολυζώη

   Η Τασούλα Πολυζώη θα είναι η διάδοχος του Μάκη Ξαγοράρη στον πάγκο της γυναικείας ομάδας του ΑΣΠ Ίωνες.Η Σερραία προπονήτρια που αποτέλεσε μία από τις κορυφαίες παίκτριες όλων των εποχών στο ελληνικό βόλεϊ, μετά από συνάντηση που είχε με την διοίκηση του συλλόγου, συμφώνησε να αναλάβει ως πρώτη προπονήτρια στο δύσκολο πρωτάθλημα της Β΄εθνικής ΕΣΠΑΑΑ.

Για την συνεργασία με την Πολυζώη που έχει περάσει από τις αναπτυξιακές ομάδες της ΑΕΚ, του ΑΟ Δεξαμενής και των Ιώνων αλλα και από τις ομάδες μη ενεργών αθλητριών των δύο τελευταίων, η διοίκηση του σωματείου εξέδωσε ανακοίνωση η οποία αναφέρει: 

« Η Διοίκηση του ΑΣΠ Ίωνες ανακοινώνει ότι προπονήτρια στην γυναικεία ομάδα του συλλόγου για την επομένη χρονιά θα είναι η κα Πολυζώη Τασούλα.  Με την πολύπειρη διεθνή αθλήτρια υπήρξε ταύτιση απόψεων για το μέλλον και τους στόχους της γυναικείας ομάδας . Για την επιλογή της προσμετρήθηκε η καλή «χημεία» και συνεργασία που είχε η κα Πολυζώη με το σύλλογο, τα προηγούμενα χρόνια. 

Επίσης προπονητής στις κορασίδες και παγκορασίδες, αναλαμβάνει ο κ. Αναστάσιος Νίξης. Τέλος ο σύλλογος ευχαριστεί τον Μάκη Ξαγοράρη, ο οποίος μέχρι σήμερα ήταν προπονητής της γυναικείας ομάδας για την σημαντική βοήθεια και τις υπηρεσίες που προσέφερε στην ομάδα, την δύσκολη αυτή χρονιά, και του εύχεται ολόψυχα καλή συνέχεια.  

Ο πρόεδρος Ιωάννης Κανάκης

Αφήστε το σχόλιό σας

Βεβαιωθείτε ότι έχετε συμπληρώσει τα απαραίτητα πεδία (*). Σχόλια με κώδικα HTML, greeklish, κεφαλαία και υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται.

Find us on Facebook

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ