1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer
06-04-2020 14:24

Πένθος στο Κυπριακό βόλεϊ για την απώλεια του Ντράγκαν Μιλόσεβιτς

Πένθος για το Κυπριακό βόλεϊ καθώς μια θρυλική παικτική και προπονητική μορφή της Πάφου, ο Ντράγκαν Μιλόσεβιτς, έφυγε την Κυριακή από τη ζωή σε ηλικία 61 ετών, νικημένος από την επάρατη νόσο.

Σύμφωνα με την ΚΟΠΕ ο Σερβοκύπριος τεχνικός, συνέδεσε το όνομά του με τον Παφιακό και τις πολύ μεγάλες του επιτυχίες ενώ είχε μεγάλη συμβολή και στην πρωταγωνιστική πορεία του Διόνυσου Στρουμπίου στον οποίο αγωνίστηκε το 1991. Το τελευταίο διάστημα ήταν τεχνικός σύμβουλος στις αναπτυξιακές ομάδες του Δία Έμπας.

Σε ανάρτησή του στο F/b ο Πρόεδρος της ΚΟΠΕ Μιχάλης Κρασιάς αναφέρει ότι «τον θυμάμαι από την πρώτη χρονιά που ήρθε στην Κύπρο. Έξοχος αθλητής με ήθος και βοήθησε τα μέγιστα στην αναβάθμιση του Παφιακού. Έχω στην μνήμη μου το 1ο παιχνίδι που τον αντιμετώπισα σαν προπονητής τότε. Πίστευα ότι εύκολα ή δύσκολα θα κερδίζαμε. Χάσαμε σχετικά εύκολα. Είχε εξαιρετική απόδοση. Πραγματικά λυπάμαι για την απώλεια του. Καλό ταξίδι φίλε».

Τον Μιλόσεβιτς αποχαιρέτησαν με διαδικτυακά μηνύματά τους εκτός από τον πρόεδρο της ΚΟΠΕ, ο τέως πρόεδρος και νυν Γενικός Γραμματέας της ΚΟΕ Δαμιανός Χατζηδαμιανού, και άλλοι παράγοντες του βόλεϊ.

Αφήστε το σχόλιό σας

Βεβαιωθείτε ότι έχετε συμπληρώσει τα απαραίτητα πεδία (*). Σχόλια με κώδικα HTML, greeklish, κεφαλαία και υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται.

Find us on Facebook

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ