1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer
05-04-2020 15:01

Τηλεσύσκεψη ΠΑΣΑΠ με τους αρχηγούς των ομάδων της Volleyleague

Tηλεσύσκεψη έκανε το προεδρείο του ΠΑΣΑΠ, με τους αρχηγούς των ομάδων της Volleyleague, με αφορμή την είσοδο των αθλητών στα μέτρα στήριξης για τους εργαζόμενους που ανακοίνωσε η κυβέρνησης και ειδικά στο επίδομα των 800 ευρώ.

Η τηλεδιάσκεψη έγινε την Πέμπτη 2/4 και ο αρχηγός της κάθε ομάδας παρουσίασε παράλληλα λεπτομερώς τις συνθήκες που επικρατούν σε κάθε σύλλογο αντίστοιχα απο την διακοπή του πρωταθλήματος λόγω κορονοιού.

Από την πλευρά του ο Σύνδεσμος ενημέρωσε τους αθλητές της Volleyleague για τα αποτελέσματα από προηγούμενες τηλεδιασκέψεις που είχε με τον υφυπουργό αθλητισμού Λευτέρη Αυγενάκη και την ΕΣΑΠ, για όλα τα θέματα που τους απασχολούν αλλα και για τις διαδικασίες που χρειάζονται για να πάρουν το επίδομα-ανάσα.

Κατά σειρά όπως φαίνονται στη φωτογραφία στην τηλεσύσκεψη πήραν μέρος: Χαριδήμου Στέφανος (Ελπίδα Αμπελοκήπων), Πελεκούδας Παναγιώτης, Αχιλλεόπουλος Γιάννης, Προύσαλης Κώστας (Ηρακλής), Πετρέας Γιώργος (Ολυμπιακός), Κανέλλος Γεράσιμος (Φοίνικας Σύρου), Τερζής Θάνος (ΠΑΟΚ), Νικολάκης Δημήτρης (Κηφισιά), Λάππας Ηλίας (Παμβοχαϊκός), Ρουμελιωτάκης Γιάννης (ΟΦΗ), Πανταλέων Σωτήρης (Παναθηναϊκός), Δαλακούρας Κώστας (Εθνικός)

Αφήστε το σχόλιό σας

Βεβαιωθείτε ότι έχετε συμπληρώσει τα απαραίτητα πεδία (*). Σχόλια με κώδικα HTML, greeklish, κεφαλαία και υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται.

Find us on Facebook

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ