1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer
20-02-2020 17:39

Το έγγραφο που αμφισβητεί ο Θανάσης Κασαμπαλής

Ο Θανάσης Κασαμπαλής συνέχισε τις αναίτιες και προσωπικές επιθέσεις κατά του volleynews.gr αλλά και ανθρώπων που έχουν προσφέρει στον Μ.Γ.Σ.Εθνικό Αλεξανδρούπολης και μέσω ραδιοφωνικής εκπομπής αλλά και των δηλώσεων του στην Γενική Συνέλευση του ακριτικού συλλόγου το περασμένο Σάββατο χαρακτήρισε ψευδή τα όσα αναφέρονται στο δημοσίευμα μας σχετικά με τα ονόματα αθλητών που εμπλέκονται στην απαγόρευση μεταγραφών της ομάδας βόλεϊ για τη σεζόν 2019-20.

Συγκεκριμένα μεταξύ των τριών αθλητών για τους οποίους η επιτροπή μεταγραφών της ΕΣΑΠ επέβαλε απαγόρευση μεταγραφών στον Μ.Γ.Σ.Εθνικό την ώρα που ο ίδιος κατηγορούσε την προηγούμενη διοίκηση του ΤΑΑ για κακοδιαχείριση αλλά για την σχετική απαγόρευση. Τόνισε μάλιστα πως εάν η διοίκηση της Χρύσας Λουπασάκη δήλωνε παραίτηση νωρίτερα ίσως ο πρόεδρος του Ερασιτέχνη Αυγερινός Μεσινέζης να προλάβαινε να ενισχύσει την ομάδα...

Επιτέθηκε κατά πάντων στις διοικήσεις του συλλόγου και φωτογράφησε τον Σάκη Μουστακίδη πως έχει ευθύνες για την κρίση στον Εθνικό, δηλαδή, κατηγόρησε τον άνθρωπο που χάρισε στον σύλλογο τις μεγαλύτερες αγωνιστικές επιτυχίες και μέχρι και σήμερα αποτελεί σημείο αναφοράς όχι μόνο για το βόλεϊ του Εβρου αλλά και όλο το επαγγελματικό βόλεϊ.

Η επιστήμη σηκώνει τα χέρια ψηλά. Ισως και πολλοί ακόμα. Εμείς για την ώρα σηκώνουμε το χαρτί εσωτερικής αλληλογραφίας του ΤΑΑ Μ.Γ.Σ.Εθνικός που στάλθηκε από την ΕΣΑΠ σχετικά με την απαγόρευση μεταγραφών μετά από άγονες διαπραγματεύσεις με τρεις αθλητές για να τακτοποιηθεί το χρέος που υπάρχει και φυσικά ο κάθε αθλητής έχει κάθε νόμιμο και ηθικό δικαίωμα να το διεκδικήσει.

Ο καθένας ας βγάλει τα συμπεράσματα του και φυσικά οι αθλητές, ακόμα και ο Σταύρος Κασαμπαλής δεν έχει καμία ανάμειξη.

Ακόμα και τώρα δεν χαρακτηρίζουμε κανέναν ψεύτη. Ούτε έχουμε το δικαίωμα, ούτε το επιδιώκουμε. Αυτό θα το κρίνουν οι αναγνώστες.

Απλά παρουσιάζουμε τα στοιχεία που ζήτησε δημόσια ο κύριος Θανάσης Κασαμπαλής και τον συμβουλεύουμε να ακούσει τα λόγια του Αυγερινού Μεσινέζη «χαμηλά τα κεφάλια και πολύ δουλειά για να σωθεί ο σύλλογος».

Άλλωστε μπορεί και ο ίδιος να μην τα γνωρίζει διότι και η διοίκηση της Χρύσας Λουπασάκη που παραιτήθηκε προ ημερών και - όπως είπε ο κύριος Καασαμπαλής - «δεν παρέδωσε την αλληλογραφία και τα απαραίτητα δικαιολογητικά του ΤΑΑ».

Ας αναζητήσει λοιπόν αλλού τις ευθύνες και ας επιδοθεί στο κυνήγι μαγισσών χωρίς να προκαλεί επί δικαίων και αδίκων διότι τα ντουκουμέντα και δεν διαψεύδονται και γράφουν την ιστορία.

 

 

 

 

Αφήστε το σχόλιό σας

Βεβαιωθείτε ότι έχετε συμπληρώσει τα απαραίτητα πεδία (*). Σχόλια με κώδικα HTML, greeklish, κεφαλαία και υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται.

Find us on Facebook

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ