1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer
19-02-2020 15:13

Αντίστροφη μέτρηση για την γιορτή του #OneMoreDay4Volleyball

Στις 10 το πρωί του Σαββάτου 29/02 θα ξεκινήσει η κεντρική εκδήλωση της Αττικής του “OneMoreDay4Volleyball” στις εγκαταστάσεις του Ολυμπιακού Κλειστού Γυμναστήριου Φαλήρου Τae Κwon Do.

Στη δημοσιότητα βγήκε και η επίσημη αφίσα της μεγάλης γιορτής του βόλεϊ, η οποία θα λάβει και πανευρωπαϊκή διάσταση, με την συμμετοχή 57 Ομοσπονδιών της Ευρώπης, ενώ στην Ελλάδα θα υπάρξουν παράλληλες εκδηλώσεις στις 14 Περιφέρειές, από τον Έβρο έως την Κρήτη σε συνεργασία με τις Ενώσεις και τις Τοπικές Επιτροπές.

Οι δηλώσεις συμμετοχής για τα σωματεία της Ε.Σ.Π.Α.Α.Α. και της Ε.Σ.ΠΕ.Δ.Α. λήγουν την Πέμπτη 27 Φεβρουαρίου.

Η φόρμα (ΕΔΩ) αφού συμπληρωθεί θα πρέπει να αποσταλεί απευθείας στα παρακάτω e-mail: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε. για τα σωματεία της Ε.Σ.Π.Α.Α.Α. και Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε. για τα σωματεία της Ε.Σ.ΠΕ.Δ.Α..

Τα Σωματεία μπορούν να δηλώσουν τον αριθμό Ομάδων σε κάθε κατηγορία που επιθυμούν και ο τελικός αριθμός των ομάδων θα εξαρτηθεί από το σύνολο των δηλώσεων συμμετοχής, με προσπάθεια να ικανοποιηθεί η θέληση των σωματείων για συμμετοχή.

Η διοργάνωση πραγματοποιείται σε συνεργασία της Ευρωπαϊκής συνομοσπονδίας (C.E.V.) με την Ε.Ο.ΠΕ. και είναι υπό την αιγίδα της Γενικής Γραμματείας Αθλητισμού και έχει ενταχθεί στο Ευρωπαϊκό πρόγραμμα «Be Active», μία σημαντική πρωτοβουλία για την προαγωγή του αθλητισμού.

Αφήστε το σχόλιό σας

Βεβαιωθείτε ότι έχετε συμπληρώσει τα απαραίτητα πεδία (*). Σχόλια με κώδικα HTML, greeklish, κεφαλαία και υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται.

Find us on Facebook

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ