1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer
13-02-2020 15:32

Άνοιξε τις πύλες του το «παλάτι» του βόλεϊ στο Τόκιο

Τις πύλες του άνοιξε στο Τόκιο και επίσημα, το νέο «παλάτι» του βόλεϊ που θα φιλοξενήσει το Ολυμπιακό τουρνουά ανδρών και γυναικών, το καλοκαιριού.

Το «Αριάκε Αρένα» που εγκαινιάστηκε πριν λίγες εβδομάδες είναι χωρητικότητα 15 χιλιάδων θεατών, εχει κτιστεί με πολύ αυστηρούς αντισεισμικούς κανόνες αλλά και είναι πολύ φιλικό προς το περιβάλλον.

Διαθέτει κυρτή οροφή, ηλιακούς συλλέκτες, εξοπλισμό γεωθερμίας, ένα εκπληκτικό περιβαλλοντικό πάρκο και είναι προσβάσιμο από ηλικιωμένους, ΑΜΕΑ , ενώ υπάρχει σταθμός μετρό πολύ κοντά στην είσοδο του γηπέδου.

Οι εσωτερικοί χώροι, τα προπονητήρια, οι διάφορες αίθουσες βαρών, σάουνες, εσωτερικές πισίνες, σαλόνια, εστιατόρια, δωμάτια παραμονής για το προσωπικό, τα δημοσιογραφικά θεωρεία, τηλεοπτικά στούντιο, και φυσικά η κεντρική αρένα του γηπέδου είναι όλα εκπληκτικά, και έτοιμα ενώ σε σύντομο χρονικό διάστημα θα ξεκινήσουν και τα τest event.

Μάλιστα ο Δήμος του Τόκιο ανακοίνωσε ότι έχει προγραμματίσει απο τώρα, ένα χρόνο μετά την λήξη των Ολυμπιακών αγώνων, το «Αριάκε Αρένα» να συνεχίσει ως πολυχώρος ψυχαγωγίας, εκθέσεων και συναυλιών.

Αφήστε το σχόλιό σας

Βεβαιωθείτε ότι έχετε συμπληρώσει τα απαραίτητα πεδία (*). Σχόλια με κώδικα HTML, greeklish, κεφαλαία και υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται.

Find us on Facebook

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ