1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer
18-01-2020 00:27

Ο πρόεδρος του Αθλου Ορεστιάδας πήρε το φλουρί στην... Αλεξανδρούπολη

Την καθιερωμένη βασιλόπιτα για το 2020 έκοψε ο ΤΑΑ Εθνικός Αλεξανδρούπολης με καλεσμένο και… νικητή στο φλουρί τον Άθλο Ορεστιάδας και τον πρόεδρο του Γιώργο Τσολακίδη. Η πίτα κόπηκε με την ευκαιρία και της φιλικής αναμέτρησης του Εθνικού με τον Άθλο Ορεστιάδας.


Την κοπή πίτας με κάθε επισημότητα έκοψε η Πρόεδρος του ΤΑΑ Χρύσα Λουπασάκη και την ευλόγησε ο Σεβασμιότατος Μητροπολίτης Αλεξανδρουπόλεως Άνθιμος.

Παράλληλα τον Εθνικό Αλεξανδρούπολης βράβευσε και ο Άθλος με τιμητική πλακέτα που παρέδωσε ο Τσολακίδης στους Γρηγόρη Καραπιπερη και Στράτο Μαρασλή, παλιούς παράγοντες του βόλεϊ της πόλης και άτομα που στέκονται δίπλα στο ΤΑΑ.

Παρόντες μεταξύ άλλων ήταν και οι τρεις βουλευτές Έβρου της ΝΔ Αναστάσιος Δημοσχάκης, Σταύρος Κελέτσης και Χρήστος Δερμετζόπουλος αλλά και εκπρόσωποι από την Περιφέρεια ΑΜ-Θ και τον Δήμο Αλεξανδρούπολης. Ανάμεσα στους παριστάμενους ο αντιδήμαρχος Αθλητισμού Θόδωρος Βουρδόλης, ο πρώην δήμαρχος Βαγγέλης Λαμπάκης και εκπρόσωποι φορέων της πόλης και φυσικά του Ερασιτέχνη Εθνικού, με επικεφαλής τον πρόεδρο Αυγερινό Μεσινέζη.

Πηγή: thrakisports.gr

 

Αφήστε το σχόλιό σας

Βεβαιωθείτε ότι έχετε συμπληρώσει τα απαραίτητα πεδία (*). Σχόλια με κώδικα HTML, greeklish, κεφαλαία και υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται.

Find us on Facebook

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ