1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer
16-01-2020 13:43

Κύπελλο γυναικών: Ξεχωρίζουν τα ντέρμπι ΑΕΚ-Αμαζόνων και Ελπίδας Αμπελοκήκων-Πεύκων

Απόλλων Καλαμάτας - ΦΟ Βριλησσίων, ΑΕΚ - ΑΟΝ Αμαζόνες, ΑΣ Ελπίς - Ακαδ. Πρωταθλητών Πεύκων και ΜΕΝΤ - ΧΑΝΘ είναι τα ζευγάρια της 2ης αγωνιστικής της Β' φάσης του κυπέλλου γυναικών, όπως προέκυψαν από την σημερινή κλήρωση που έγινε στα γραφεία της Ε.Ο.ΠΕ. Οι αγώνες θα γίνουν στις 29/1 και ειναι νοκ άουτ

  Τα ματς που ξεχωρίζουν ειναι το ντέρμπι κορυφής της Πρι Λιγκ ανάμεσα σε ΑΕΚ-Αμαζόνες. Οι δύο πρωτοπόροι της κατηγορίας θα συναντηθούν 29/1 για το κύπελλο και τρεις μέρες αργότερα  στις 1/2 θα συναντηθούν για το πρωτάθλημα. Μεγάλη μονομαχία είναι και το ντέρμπι τετραδας του Β' ομίλου της Α2 γυναικών ανάμεσα στα πρωτοπόρα Πεύκα και την τρίτη Ελπιδα Αμπελοκήπων.

 Τοπικό ντέρμπι έχουμε στη Θεσσαλονίκη ανάμεσα στην ΜΕΝΤ που ειναι στην Α2 και της ΧΑΝΘ που αγωνίζεται στην Πρι Λιγκ. Αμφίρροπη ειναι τέλος η μονομαχία του πρωτοπόρου και αήττητου στον 'Α ομιλο της Α2 γυναικών Απολλωνα Καλαμάτας με τα Βριλήσσια που αγωνίζονται στην Πρι Λιγκ.

Τα ζευγάρια:

Απόλλων Καλαμάτας - ΦΟ Βριλησσίων
ΑΕΚ - ΑΟΝ Αμαζόνες
ΑΣ Ελπίς - Ακαδ. Πρωταθλητών Πεύκων
ΜΕΝΤ - ΧΑΝΘ

Σχετικά άρθρα

Αφήστε το σχόλιό σας

Βεβαιωθείτε ότι έχετε συμπληρώσει τα απαραίτητα πεδία (*). Σχόλια με κώδικα HTML, greeklish, κεφαλαία και υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται.

Find us on Facebook

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ