1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer
07-01-2020 19:13

Τουρνουά ΣΑΚΑ: Νικητές Ποσειδώνας και Γ.Ε.Ηρακλείου

Με νικήτριες τις ομάδες τον Ποσειδώνα Λουτρακίου στην κατηγορία Κ17 αγοριών και την Γ.Ε.Ηρακλείου στην κατηγορία Κ18 κοριτσιών ολοκληρώθηκε με μεγάλη επιτυχία

η πρώτη ημέρα του «2ου ΣΑΚΑ Volley Cup 2020», που πραγματοποιήθηκε με οργάνωση του ΣΑΚΑ, στο «Αγγελικούσειο Κλειστό Γυμναστήριο» στο Ψυχικό.

Παρουσία πλήθους κόσμου και υπό το έμπειρο βλέμμα του «πρωτομάστορα» της Γάνδης το 1987 Θανάση Μαργαρίτη, καθώς και του Ομοσπονδιακού προπονητή της Εθνικής Παγκορασίδων Κωνσταντίνου Γκούντα, διεξήχθησαν συνολικά 16 αγώνες στις κατηγορίες των Αγοριών Κ17 (πρώην Παμπαίδων) και των Κοριτσιών Κ18 (πρώην Κορασίδων).

Στα κορίτσια, ο Φ.Ο. Βριλησσίων κατέκτησε την 3η θέση επικρατώντας του Παναθηναϊκού στο tie-break στον μικρό τελικό, ενώ στον τελικό, ο Ποσειδώνας Λουτρακίου νίκησε τον γηπεδούχο ΣΑΚΑ και τερμάτισε στην πρώτη θέση.

Στα αγόρια, ο Μίλωνας τερμάτισε τελικά 3ος, κερδίζοντας στον μικρό τελικό τον ΣΑΚΑ στο tie-break, ενώ η Γ.Ε. Ηρακλείου κατέλαβε την πρώτη θέση υπερισχύοντας στον τελικό του Πανερυθραϊκού.

Τις απονομές στους αθλητές/ριες έκαναν από πλευράς ομοσπονδίας, το μέλος του ΔΣ και της Επιτροπής Μεταγραφών, Έφη Χρόνη-Έρωτα και από πλευράς ΣΑΚΑ, ο Γενικός Αρχηγός, Γιώργος Μελισσουργός

Θα ακολουθήσει ρεπορτάζ για τις κατηγορίες των Αγοριών Κ18 (πρώην Παίδων) και των Κοριτσιών Κ16 (πρώην Παγκορασίδων) που έγιναν την δεύτερη ημέρα.

Τουρνουά ΣΑΚΑ-2: Μαργαρίτης και Αγγελάκη βράβευσαν Μίλωνα και Πανερυθραϊκό

 

Αφήστε το σχόλιό σας

Βεβαιωθείτε ότι έχετε συμπληρώσει τα απαραίτητα πεδία (*). Σχόλια με κώδικα HTML, greeklish, κεφαλαία και υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται.

Find us on Facebook

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ