1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer
02-12-2019 01:40

'Εκτη σερί νίκη για τις πρωτοπόρες Αμαζόνες με υπογραφή Σιδεράτου

Την έκτη σερί νίκη τους πέτυχαν οι Αμαζόνες, στο τελευταίο παιχνίδι με το οποίο έπεσε η αυλαία της 8ης αγωνιστικής τη Πρι Λιγκ, καθώς επικράτησαν εύκολα του Αιγάλεω με 3-0, επέστρεψαν στην κορυφή του πρωταθλήματος με 21 πόντους και την επόμενη αγωνιστική πάνε στο Ζηρίνειο για το ντέρμπι κορυφής με τον γηπεδούχο ΖΑΟΝ.

Πρωταγωνίστρια της πρωτοπόρου, η διαγώνια Δέσποινα Σιδεράτου, η οποία ήταν ασταμάτητη επιθετικά ενώ πηρέ και αρκετούς άσσους από το σερβίς.

Από την άλλη πλευρά το Αιγάλεω δεν μπόρεσε να είναι ανταγωνιστικό, δέχτηκε πολύ μεγάλη πίεση στην υποδοχή απο τις Αμαζόνες ενώ αποσυντόνισε τις παίκτριες του Σίτι, η αποχώρηση της κεντρικής Εύας Μανώλικα στις αρχές του πρώτου σετ με τραυματισμό στο γόνατο και η οποία θα υποβληθεί σήμερα σε εξετάσεις για να διαπιστωθεί  το μέγεθος του τραυματισμού της. Η αθηναϊκή ομάδα έμεινε στην έκτη θέση με 11 βαθμούς.

Αγωνιστικά οι Αμαζόνες μπήκαν με «με το πόδι στο γκάζι», καθώς ξέφυγαν με 19-8με Σιδεράτου, Βαρουδάκη, το Αιγάλεω κατάφερε να φτάσει σε διψήφιο αριθμό πόντων με 19--10 από λάθος των Αμαζόνων, μείωσε σε 20-14 με την Θώδη αλλά με δύο άσσους της Σιδεράτου και χαμένο σερβίς από την Κράνη,πήραν το σετ με 25-15.

Στο δεύτερο πάλι οι Αμαζόνες κυριάρχησαν στην επίθεση, ύψωσαν τείχος στο μπλοκ και με Σιδεράτου, Κωτσιάκη, ξέφυγαν εύκολα με 18-5, 20-8, το Αιγάλεω μείωσε σε 21-12 με την Παρισάκη ενώ η Ζήση με άσσο «σφράγισε» το τελικό 25-11 και το 2-0.

Στο τρίτο οι Αμαζόνες ξέφυγαν με 16-5 από άσσο της Χριστοδούλου, 20-7 με δύο ακόμη άσσους από την Κωτσιάκη, το Αιγάλεω μείωσε σε 22-11 και οι Αμαζόνες με άουτ επιθεση της Θώδη, ολοκλήρωσαν το σετ με 25-11 και 3-0 τον αγώνα.

Από τις Αμαζόνες εκτός από την κορυφαία Σιδεράτου, ξεχώρισαν Χρυσομάλλη, Μαστοράκη, Κωτσιάκη, Βαρουδάκη. Από το Αιγαλεω εξαιρετική εμφάνιση από την αρχηγό και πασαδόρο του «Σίτι», την Κατερίνα Βλάχου. Διαιτητές Διαμάντης, Οικονομοπούλου

 Τα σετ 3-0 (25-15, 25-11, 25-11)

ΑΜΑΖΟΝΕΣ (Ατσιδαύτης): Χριστοδούλου, Κωτσιάκη, Σιδεράτου, Βαρουδάκη, Μαστοράκη, Χρυσομάλλη / Γκιαούρη (λ), Κοντραφούρη (λ), Ζήση, Πατρινού, Γιαννακοπούλου, Αθανασίου.

ΑΟ ΑΙΓΑΛΕΩ (Αντωνιάδη): Βλάχου, Θώδη, Μανώλικα, Υφαντή, Παρισάκη, Πατεράκη, Λύρα (λ), Κανελλοπούλου (λ), Κοκμοτού, Κράνη, Τζαλαλή, Σολωμού, Λυχναρά

.Φωτό Δημήτρης Αντωνάκης

Σχετικά άρθρα

Αφήστε το σχόλιό σας

Βεβαιωθείτε ότι έχετε συμπληρώσει τα απαραίτητα πεδία (*). Σχόλια με κώδικα HTML, greeklish, κεφαλαία και υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται.

Find us on Facebook

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ