1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer
18-11-2019 21:10

Κραυγή απόγνωσης απο την Ίριδα προς τον Δήμο Νέας Σμύρνης

Θέση μετά την κατάρρευση των ομάδων βόλεϊ του Πανιωνίου και τις παραιτήσεις των προπονητών, Γιάννη Μακρόπουλου και Κατερίνας Οικονόμου, από τις ομάδες γυναικών και ανδρών αντίστοιχα, που έχει προκαλέσει η έλλειψη γηπέδου για προπονήσεις και αγώνες, πήρε η διοίκηση της Ίριδας.

Η γυναικεία ομάδα της Ν. Σμύρνης που αγωνίζεται στην Β εθνική της ΕΣΠΕΔΑ, εξέδωσε δραματική ανακοίνωση, λίγες μέρες μετά τις δηλώσεις του γενικού αρχηγού του συλλόγου στο Volleynews.gr, με την οποία στοχοποιεί την δημοτική αρχή της πόλης και ζητάει να δώσει άμεση λύση στο γηπεδικό:

«Οι αθλήτριιες και οι γονείς της ΓΑΝΣ ΙΡΙΣ εκφράζουν την αγανάκτηση τους  για την απαράδεκτη στάση της Δημοτικής Αρχής και ιδιαίτερα του Δημάρχου κου Τζουλάκη αλλά και του Εντεταλμένου Συμβούλου Αθλητισμού κου Κονιδάρη για την παντελή αδυναμία εδώ και μέρες επίλυσης του σοβαρότατου προβλήματος προπονήσεων για το τμήμα γυναικείου βόλλευ του συλλόγου μας.

Ενώνουμε την φωνή μας με τα σωματεία του ΠΑΝΙΩΝΙΟΥ και του ΙΚΑΡΟΥ που αντιμετωπίζουν αντίστοιχα σοβαρά προβλήματα στο θέμα των προπονήσεων μετά από την αποτυχία σύναψης σύμβασης με το ΣΕΦ αλλά και την αδυναμία εξεύρεσης εναλλακτικής λύσης .

 Εκφράζουμε την συμπαράσταση μας και  την λύπη μας για τις παραιτήσεις των προπονητών του γυναικείου και αντρικού τμήματος βόλλευ του Πανιωνίου ως αποτέλεσμα αδυναμίας εύρεσης λύσης για το γηπεδικό από την Δημοτική Αρχή .

Κύριοι έχετε αντιληφθεί ότι καταστρέφεται το βόλλευ στην Νέα Σμύρνη;  Γιατί εδώ και μέρες δεν καλείται τα σωματεία σε συνάντηση για να δούμε τι μπορεί να γίνει; Κρύβεστε; Αδιαφορείτε;  Τι ακριβώς επιδιώκετε με την ασχετοσύνη σας; Ζητάμε και απαιτούμε άμεση συνάντηση με την Δημοτική Αρχή για εξεύρεση λύσης στο τεράστιο αυτό πρόβλημα .

Εκ του ΔΣ  ΤΗΣ ΓΑΝΣ ΙΡΙΣ»

Σχετικά άρθρα

Αφήστε το σχόλιό σας

Βεβαιωθείτε ότι έχετε συμπληρώσει τα απαραίτητα πεδία (*). Σχόλια με κώδικα HTML, greeklish, κεφαλαία και υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται.

Find us on Facebook

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ