1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer
17-11-2019 15:59

Σοκ με την Στέλλα Λαγουδάκη στη Κόρινθο

Τρομερά άτυχη στάθηκε η Στέλλα Λαγουδάκη στο χθεσινό παιχνίδι της Κορίνθου με τους Μακεδόνες στα Κύμινα. Στο 17-17 του τρίτου σετ και σε μία ανύποπτη φάση, η έμπειρη ακραία της Κορίνθου έπεσε άτσαλα στο παρκέ και χτύπησε το γονατό της, με αποτέλεσμα να αποχωρήσει υποβασταζόμενη από την αναμέτρηση.

Η Λαγουδάκη μεταφέρθηκε με ασθενοφόρο στο νοσοκομείο "Γεννηματάς" της Θεσσαλονίκης με τη λήξη του αγώνα,  και την Δευτέρα 18/11 θα υποβληθεί σε μαγνητική και υπάρχουν φόβοι ότι πρόκειται για ρήξη χιαστού.

Ας ελπίσουμε η μαγνητική να είναι καθαρή και να καταφέρει η Λαγουδάκη να επιστρέψει τη φετινή σεζόν στα γήπεδα, χρονιά που όπως έχει δηλώσει και η ίδια θα είναι πιθανότατα η τελευταία της πλούσιας καριέρας της.

Και ο τραυματισμός της Στέλλας Λαγουδάκη ήρθε τη χειρότερη δυνατή στιγμή, όπως η ίδια και η ομάδα της είχαν αρχίσει και έβρισκαν ρυθμό με δύο συνεχόμενα νικηφόρα αποτελέσματα στη Pre League.

Αφήστε το σχόλιό σας

Βεβαιωθείτε ότι έχετε συμπληρώσει τα απαραίτητα πεδία (*). Σχόλια με κώδικα HTML, greeklish, κεφαλαία και υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται.

Find us on Facebook

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ