1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer
27-10-2019 23:12

Οι Αμαζόνες «αιχμαλώτισαν» την ΑΕΚ

Ιστορική νίκη για τις νεοφώτιστες Αμαζόνες στην Πρι Λιγκ, καθώς στο ντέρμπι της 3ης αγωνιστικής επικράτησαν 3-0 της ΑΕΚ που είναι το μεγάλο φαβορί ανόδου για την Volleyleague γυναικών. Η Ένωση έμεινε στσην κορυφή με έξι βαθμούς αλλα απέκτησε συγκάτικους τα Βριλήσσια, τον Πανιώνιο, την χθεσινή της αντίπαλο και τον ΖΑΟΝ.

Οι παίκτριες του Στέλιου Ατσιδαύτη, κοίταξαν στα μάτια την μεγάλη τους αντίπαλο, έπαιξαν με πολύ πάθος, αυτοπεποίθηση και πίεσαν με το σερβίς την υποδοχή της ΑΕΚ που είχε πολλά προβλήματα. Από την άλλη η Ένωση βρέθηκε σε κακή βραδιά, έκανε πολλά λάθη , αιφνιδιάστηκε στα δύο πρώτα σετ από τις γηπεδούχες, τα οποία έχασε εύκολα με 25-13 ενώ στο τρίτο αν και προσπάθησε να ξαναμπεί στο ματς δεν τα κατάφερε.

Η ομάδα της Ν. Ερυθραίας με την ψυχολογία στα ύψη, συγκέντρωση και καθαρό μυαλό, κατάφερε να ελέγξει το σετ, να το κατακτήσει με 25-19 και «κλειδώσει» το σπουδαίο τρίποντο με 3-0 ενώ έφτασε τους έξι βαθμούς.

. Τα σετ: 25-13, 25-13, 25-19

ΑΟΝ ΑΜΑΖΟΝΕΣ (Ατσιδαύτης): Χριστοδούλου, Κωτσιάκη, Σιδεράτου, Βαρουδάκη, Μαστοράκη, Χρυσομάλλη / Γκιαούρη (λ), Κοντραφούρη (λ), Γιαννακοπούλου, Τσακούμη, Σούλη.

ΑΕΚ (Αποστολογιωργάκης): Κουντουρά, Νομικού, Ράπτη, Καββαδία, Μπίσκου, Διάλλα / Σπηλιωτοπούλου (λ), Χάνα (λ), Μπελιά, Βυζαντινού, Κουδούνα, Μασούρα, Αντωνιάδη, Πανοπούλου.

Σχετικά άρθρα

Αφήστε το σχόλιό σας

Βεβαιωθείτε ότι έχετε συμπληρώσει τα απαραίτητα πεδία (*). Σχόλια με κώδικα HTML, greeklish, κεφαλαία και υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται.

Find us on Facebook

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ