1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer
21-10-2019 13:57

Αρβανιτοπούλου: «Το πάθος και η μαχητικότητα μας έδωσαν τη νίκη»

Εξαιρετικό είναι το κλίμα στο ΖΑΟΝ, μετά την δεύτερη και σημαντική νίκη της ομάδας της Κηφισιάς, στην Κόρινθο με 0-3. Ένα αποτέλεσμα που έδωσε την δυνατότητα στις παίκτριες του Κώστα Λιώση να διπλασιάσουν τα τρίποντα τους, και να φιγουράρουν στην κορυφή της  Πρι Λιγκ, παρέα με την ΑΕΚ στους έξι βαθμούς.
Η ταλαντούχα κεντρική Βάσια Αρβανιτοπούλου από τις πρωταγωνίστριες της νίκης του ΖΑΟΝ στην Κόρινθο, σχολίασε στο Volleynews.gr για την εξέλιξη του αγώνα:

«Η ομάδα μας έχει αρχίσει να αποκτά χαρακτήρα, συνοχή και να δείχνει το καλό της πρόσωπο. Η σταθερά υψηλή απόδοση σε όλους τους τομείς του παιχνιδιού, το πάθος και η μαχητικότητα μας έδωσαν την νίκη μέσα σε μια δύσκολη έδρα, απέναντι σε έναν ισχυρό αντίπαλο, την Κόρινθο, στην οποία αξίζουν επίσης συγχαρητήρια για την προσπάθειά της. Πλέον οφείλουμε να παραμείνουμε συγκεντρωμένες στον στόχο μας και να στρέψουμε την προσοχή μας στα εξίσου δύσκολα παιχνίδια που ακολουθούν.»

Αφήστε το σχόλιό σας

Βεβαιωθείτε ότι έχετε συμπληρώσει τα απαραίτητα πεδία (*). Σχόλια με κώδικα HTML, greeklish, κεφαλαία και υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται.

Find us on Facebook

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ