1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer
16-10-2019 00:48

Σαραντέας: «Να αφήσουμε τις δάφνες της περασμένης τριετίας»

Απογοητευμένος όχι τόσο από την ήττα αλλά από τη συνολική εμφάνιση της Άρτεμις Κορυδαλλού, στην πρεμιέρα της Πρι Λιγκ κόντρα στο Ναύαρχο Βότση με 3-0, εμφανίστηκε σε ανάρτηση του για το ματς ο Γιώργος Σαραντέας.

Χαρακτηριστικά ο προπονητής της Άρτεμις που επέστρεψε στον πάγκο του συλλόγου, μετά από απουσία ενός χρόνου,σε μια ρεαλιστική ανάλυση του  ματς στον προσωπικό του λογαριασμό στο f/b επεσήμανε:

«Δεν μας στεναχωρεί η ήττα η οποία ήρθε δίκαια από έναν πιο έτοιμο και μαχητικό αντίπαλο, αλλά το πως ήρθε αυτή.Οι αθλήτριες ήταν ξεκούραστες και με πολύ καλή διάθεση ,το ταξίδι και το πιο μικρό γήπεδο θα ήταν φτηνές δικαιολογίες για να κρύψουμε την ήττα μας από έναν τουλάχιστον ικανότερο αντίπαλο.

Εξίσου άψογη ήταν η φιλοξενία, η διαιτησία και ο κόσμος.Δεν λειτουργήσαμε σε βασικά στοιχεία υποδοχής και άμυνας-μπλοκ με αποτέλεσμα να επέλθει εκνευρισμός και άγχος από τη στιγμή που δεν φτάναμε σε επιθετικές λύσεις.

Ακόμα δένουμε σαν ομάδα και σίγουρα μπορούμε να δείξουμε κάτι πολύ καλύτερο από αυτό.Πρέπει να αφήσουμε στην άκρη τις δάφνες της τριετίας που πέρασε και να βρούμε τις λύσεις και τον τρόπο παιχνιδιού που μας ταιριάζει.

Ένα απλό και ποιοτικό ΒΟΛΛΕΙ σε αυτά που μπορούμε να υποστηρίξουμε.Δεν κρίνω τις αθλήτριες μου από μια κακή εμφάνιση και αυτές που δεν πήγαν καλά έχουν σηκώσει στις πλάτες τους την ΑΡΤΕΜΙΣ 3 χρόνια τώρα με εκπληκτικά αποτελέσματα.Όλα τα παιδιά είναι δικές μου επιλογές και αν έχουμε υγεία θα πάμε το ταξίδι μέχρι τέλος μαζί,στις νίκες και τις ήττες.

Ένα μεγάλο μπράβο στο μαχητικό και «ΥΓΙΕΣ» σύνολο του ΒΟΤΣΗ.Σας ευχαριστούμε για τη φιλοξενία και σας περιμένουμε να ανταποδώσουμε.
Καλή αγωνιστική χρονιά σε όλες τις ομάδες και τους ανθρώπους τους που αγωνίζονται να κρατήσουν ψηλά το ταλαιπωρημένο ΒΟΛΛΕΙ»

Σχετικά άρθρα

Αφήστε το σχόλιό σας

Βεβαιωθείτε ότι έχετε συμπληρώσει τα απαραίτητα πεδία (*). Σχόλια με κώδικα HTML, greeklish, κεφαλαία και υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται.

Find us on Facebook

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ