1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer
15-10-2019 13:26

Αντωνιάδη: «Η πίεση στο σερβίς έφερε τη νίκη»

Μέσα σε πολύ καλό κλίμα ξεκίνησε η προετοιμασία του Αιγάλεω για την εκτός έδρας αναμέτρηση με τον Πανιώνιο, την Κυριακή 20/10 για την δεύτερη αγωνιστική της Πρι Λιγκ.

Το «Σίτι» προέρχεται από σπουδαία πρεμιέρα κόντρα στην Κόρινθο, όπου επικράτησε 3-1 με καταιγισμό άσσων (15 συνολικά) και η προπονήτρια της ομάδας, Αγγελική Αντωνιάδη, σχολίασε για την εμφάνιση της πρώτης αγωνιστικής:

«Είμαστε πολύ χαρούμενοι που ξεκινήσαμε στην πρεμιέρα με νίκη κ πήραμε το τρίποντο από ένα πολύ καλό αντίπαλο όπως είναι η Κόρινθος. Μπήκαμε πολύ δυνατά στο παιχνίδι κ στα δύο πρώτα σετ πιέσαμε πολύ στο σέρβις κ τα πήραμε σχετικά εύκολα.

Στο τρίτο σετ χαλαρώσαμε κ το πληρώσαμε. Στο τέταρτο σετ καταφέραμε να αντιστρέψουμε το σκορ υπέρ μας αφού χάναμε 18-21 κ να πάρουμε τη νίκη. Καλή συνέχεια στην ομάδα της Κορίνθου. Πλέον εμείς ρίχνουμε το βάρος στην προετοιμασία μας στο επόμενο παιχνίδι, κόντρα στον Πανιώνιο.»

Σχετικά άρθρα

Αφήστε το σχόλιό σας

Βεβαιωθείτε ότι έχετε συμπληρώσει τα απαραίτητα πεδία (*). Σχόλια με κώδικα HTML, greeklish, κεφαλαία και υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται.

Find us on Facebook

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ