1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer
21-09-2019 15:55

Δημήτρης Χαραλαμπίδης: «Περιμένω τη στήριξη των φιλάθλων μας στο Παλατάκι»

Ο 28 χρόνος δίμετρος Θεσσαλονικιός κεντρικός του ΠΑΟΚ, Δημήτρης Χαραλαμπίδης, μίλησε στην επίσημη ιστοσελίδα της ομάδας για την μέχρι τώρα προετοιμασία των «ασπρόμαυρων» αλλά και το κλίμα που επικρατεί στον δικέφαλο.

Χαρακτηριστικά υποστήριξε: «Ο προπονητής μας δίνει πολύ έμφαση στην φυσική κατάσταση και για αρκετό διάστημα δουλέψαμε πάνω σε αυτό. Εδώ και 2-3 εβδομάδες έχουμε μπει στο γήπεδο και αρχίσαμε σιγά σιγά τους φιλικούς αγώνες και τις πιο δυνατές προπονήσεις, ώστε να δούμε σε τι αγωνιστική κατάσταση βρισκόμαστε.

Βέβαια μας λείπουν παίκτες λόγω των Εθνικών ομάδων, ώστε να γίνουν πιο ολοκληρωμένες οι  προπονήσεις μας, αλλά όλα πηγαίνουν καλά και το κλίμα είναι εξαιρετικό.

Περιμένω από τους φιλάθλους μας στηρίξουν στο γήπεδο και φέτος. Έχω δει ως αντίπαλος την εκπληκτική ατμόσφαιρα που δημιουργούν και θέλω να ζήσω και ως μέλος της ομάδας μεγάλες στιγμές στο παλατάκι. Είναι σημαντικό για τους παίκτες να βλέπουν την έδρα τους γεμάτη διότι, ειδικά στις δύσκολες στιγμές, ο κόσμος κάνει την διάφορα!»

Αφήστε το σχόλιό σας

Βεβαιωθείτε ότι έχετε συμπληρώσει τα απαραίτητα πεδία (*). Σχόλια με κώδικα HTML, greeklish, κεφαλαία και υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται.

Find us on Facebook

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ