1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer
10-09-2019 16:05

Ανεβάζουν ρυθμούς οι Πρωταθλητές Πεύκων

Ανεβάζουν ρυθμούς οι Πρωταθλητές Πεύκων. Η Θεσσαλονικιώτικη ομάδα που ενισχύθηκε σημαντικά στις μεταγραφές, με ξεκάθαρο στόχο την δημιουργία ενός πολύ ανταγωνιστικού συνόλου, το οποίο θα διεκδικήσει την άνοδο από την Α2 στην Πρι Λιγκ, συνεχίζει εντατικά την προετοιμασία της.

Ο πολύπειρος προπονητής, Μανώλης Σκουλικάρης, μετά την πρώτη φάση που αφορά την φυσική κατάσταση την οποία δούλεψαν οι αθλήτριες με τον γυμναστή Νίκο Στυλιανίδη, έχει περάσει πλέον μαζί με τον συνεργάτη του, Αντώνη Γεωργιάδη, στο τεχνικό κομμάτι, όπου οι αθλήτριες δουλεύουν με μπάλα αλλα και στο πλάνο τακτικής που θα ακολουθήσει φέτος η ομάδα.

Μάλιστα τι επόμενες μέρες τα Πεύκα θα ξεκινήσουν φιλικά παιχνίδια ενώ πιθανή είναι η συμμετοχή του σε ορισμένα τουρνουά. Προς το παρών σίγουρη είναι η συμμετοχή του συλλόγου στο τουρνουά των διαιτητών (4-6/10).

Αν παρατηρήσει κάποιος το φετινό ρόστερ της ομάδας, θα διαπιστώσει ότι αποτελεί ένα κράμα εμπειρίας και ταλέντου καθώς στην ομάδα έχουν έρθει έμπειρες αλλά και ταλαντούχες αθλήτριες ενώ έχει παραμείνει και ένας κορμός τεσσάρων παικτριών από πέρυσι.

Χαρακτηριστικό είναι ότι φέτος αποκτήθηκαν οι Μαντώ Φαλέγκα (ακραία) Βασιλική Βλάχου (πασαδορος), Ειρήνη Κελεσίδου (λίμπερο), Ιωάννα Βογιατζόγλου (ακραία), Ελένη Τσιτσιπλάμη (διαγώνια), Εύα Νικολαϊδου (διαγώνια), Δήμητρα Κιουτσιούκη (κεντρική) ενώ ανανέωσαν με τις Διονυσία Τυφλιώρη, Κατερίνα Γαβριηλίδου, Μαριέτα Βελίκοβα και την αρχηγό Μαρία Κοτέογλου.

Σχετικά άρθρα

Αφήστε το σχόλιό σας

Βεβαιωθείτε ότι έχετε συμπληρώσει τα απαραίτητα πεδία (*). Σχόλια με κώδικα HTML, greeklish, κεφαλαία και υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται.

Find us on Facebook

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ