1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer
10-09-2019 15:05

Δημήτρης Ανδρεόπουλος: «Αισιόδοξοι για την πρόκριση» (vid)

Την αισιοδοξία του για την πρόκριση στην επόμενη φάση του ευρωπαϊκού πρωταθλήματος εξέφρασε ο ομοσπονδιακός προπονητής Δημήτρης Ανδρεόπουλος, στο περιθώριο της Media day της Εθνικής ανδρών.
«Η προετοιμασία πήγε όπως θα έπρεπε. Αν εξαιρέσουμε την ατυχία με τον Δημήτρη Τζούριτς δεν είχαμε κάτι άλλο που να μας προβληματίσει ιδιαίτερα. Στο μέτρο του δυνατού προετοιμαστήκαμε όσο το δυνατόν καλύτερα, δώσαμε δυνατά φιλικά παιχνίδια και βγάλαμε χρήσιμα συμπεράσματα. Είμαστε έτοιμοι για το ευρωπαϊκό. Άγχος δεν υπάρχει καθόλου, οι αθλητές είναι έμπειροι και έχουν δώσει με τις ομάδες τους ήδη σπουδαία παιχνίδια. Ανυπομονησία όμως υπάρχει, όπως επίσης και μεγάλη χαρά που η Εθνική επέστρεψε σε ευρωπαϊκό. Είμαστε αισιόδοξοι ότι θα μπορέσουμε να κάνουμε καλά πράγματα σε αυτό τον δύσκολο όμιλο. Πρεμιέρα κάνουμε με την Βουλγαρία, μία πάρα πολύ δυνατή ομάδα και εμείς από την πλευρά μας θέλουμε να μπούμε δυνατά από το πρώτο παιχνίδι και όπως πάντα θα στοχεύσουμε για τη νίκη».


Για τον στόχο της Εθνικής: «Ο όμιλός μας είναι από αυτούς που θεωρώ δεν θα δημιουργήσει διασταυρώσεις αποτελεσμάτων. Γαλλία, Ιταλία και Βουλγαρία είναι υψηλότερου επιπέδου και θα μείνει μία θέση που θα την διεκδικήσουμε εμείς, η Πορτογαλία και η Ρουμανία. Η Πορτογαλία παίζει στο VNL και έχει παίκτες που παίζουν σε μεγάλα πρωταθλήματα. Εμείς όμως πιστεύουμε στην πρόκριση και μπορούμε να την πάρουμε».

Media

Αφήστε το σχόλιό σας

Βεβαιωθείτε ότι έχετε συμπληρώσει τα απαραίτητα πεδία (*). Σχόλια με κώδικα HTML, greeklish, κεφαλαία και υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται.

Find us on Facebook

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ