1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer
24-07-2019 01:06

Ιστορική επιστροφή Μπέλλου στο Μίλωνα, μετά απο μια 20ετία

Μετά από μια 20 ετία σχεδόν (τελευταία φορά ήταν το 2000), ο Χρήστος Μπέλλος επέστρεψε και παλι στα παλια λημέρια του Μίλωνα για να ενισχύσει την νεοφώτιστη ανδρική ομάδα της Ν. Σμύρνης στο πρωτάθλημα της Α2 ανδρών.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Ο 39 χρονος πλεον διαγώνιος (1μ94) που έχει κάνει «πολλά χιλιόμετρα» στην Volleyleague και έχει φορέσει την φανέλα 11 διαφορετικών ομάδων ( Μίλωνα, Άρης Νίκαιας, ΑΕ Νίκαιας, Παγκράτι, Χαλκμπανκ, ΕΑΠ, ΑΕΚ, ΑΟ Κηφισιάς, Αρης Θεσσαλονίκης, Παναθηναϊκός, Ορεστιάδα), αναμένεται να ειναι ο ηγέτης της φετινής πορείας του Μίλωνα στην προσπάθειας να επανέλθει και πάλι στην επαγγελματική κατηγορία.

Η ανακοίνωση του συλλόγου για την ιστορική επιστροφή του Μπέλλου αναφέρει«Ο Χρήστος Μπέλος μετά από τα εφηβικά του Μίλωνα και αφού τίμησε την φανέλα της ομάδος μας στο παρελθόν και αγωνίστηκε με μεγάλη επιτυχία στο υψηλότερο επίπεδο του Αντρικού volley, επιστρέφει… στη βάση του !!

Αθλητής με αναγνωρισμένη την ποιότητα, την εμπειρία αλλά κυρίως τον αδαμάντινο χαρακτήρα του, αποτελεί το «κερασάκι στην τούρτα» για το φετινό ρόστερ της ομάδος μας και θα συμβάλλει τα μέγιστα για την υλοποίηση των στόχων μας.Καλή επιτυχία Χρήστο»

 

 

 

 

 

 

 

Σχετικά άρθρα

Αφήστε το σχόλιό σας

Βεβαιωθείτε ότι έχετε συμπληρώσει τα απαραίτητα πεδία (*). Σχόλια με κώδικα HTML, greeklish, κεφαλαία και υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται.

Find us on Facebook

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ