1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer
23-07-2019 22:54

Τα Πεύκα ανακοίνωσαν Νικολαϊδου, Φαλέγκα και ακολουθεί η Τσιτσιπλάμη

Και επίσημα η διοίκηση της ομάδας των Πεύκων που στοχεύει σε άνοδο από την Α2 στην Πρι Λιγκ, ανακοίνωσε τις Ευα Νικολαϊδου (φωτο) και Μαντώ Φαλέγκα ενώ ακολουθεί και η σειρά της διαγώνιας, Ελένης Τσιτσιπλάμη.

Για την απόκτηση της 22 χρονη διαγώνια (1μ82) της Νίκης Αλεξανδρούπολης, Εύα Νικολαϊδου, που ολοκληρώθηκε σήμερα και τυπικά μετά από συνεργασία με τον Εβρίτικο σύλλογο, σας ειχε προαναγγείλει το Volleynews.gr από τις 5/6 ενώ για την μετακίνηση της 25 χρονης (1μ75) ακραίας Μαντώ Φαλέγκα από τις 31/5.

Η ανακοίνωση γιατ την Νικολαϊδου

Αρχικά για την Νικολαϊδου που είναι «γέννημα-θρέμμαα» της Αλεξανδρούπολης και στην οποία αγωνιζόταν τα τελευταία επτά χρόνια, η διοίκηση του Θεσσαλονικιώτικού συλλόγου αναφέρει:

« Το ΔΣ του Ακαδημίες Πρωταθλητών Πεύκων είναι στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσει την έναρξη συνεργασίας με την αθλήτρια Εύα Νικολαϊδου, για την περίοδο 2019-20 και παράλληλα της εύχεται καλή αγωνιστική χρόνιά με υγεία και δύναμη. Επίσης ευχαριστεί την διοίκηση της Νικης Αλεξανδρούπολης για την άψογη συνεργασία, ώστε να ολοκληρωθεί η μετακίνηση της αθλήτριας με υποσχετική.»

Η ανακοίνωση για την Φαλέγκα

« Το ΔΣ του Ακαδημίες Πρωταθλητών Πεύκων είναι στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσει την έναρξη συνεργασίας με την αθλήτρια Μαντώ Φαλέγκαυ για την περίοδο 2019-20 και παράλληλα της εύχεται καλή αγωνιστική χρόνιά με υγεία και δύναμη.»

Ακολουθεί η Ελένη Τσιτσιπλάμη

Επίσης η διοίκηση των Πεύκων θα ανακοινώσει τα επόμενα 24ωρα την απόκτηση με υποσχετική από τον ΠΑΟΚ της 23 χρονης διαγώνιας, Ελένης Τσιτσιπλάμη η οποία για πολλά χρόνια ήταν παίκτρια του Μυγδονιακού.

 

Σχετικά άρθρα

  • ΕΠΕΣΘ: Προβάδισμα τελικού για Πεύκα και Μυγδονιακό
    Οι Ακαδημίες Πρωταθλητών Πεύκων νίκησαν τον Ηρακλή με 3-1 για να κάνουν το 2-1 στη σειρά των ημιτελικών και αποκτήσουν προβάδισμα πρόκρισης στον τελικό του ομίλου της ΕΠΕΣΘ για τη Β Εθνική γυναικών. Δεύτερη νίκη πήρε και ο Μυγδονιακός, νικώντας με 3-1 τον Ηρακλή Γέφυρας.

Αφήστε το σχόλιό σας

Βεβαιωθείτε ότι έχετε συμπληρώσει τα απαραίτητα πεδία (*). Σχόλια με κώδικα HTML, greeklish, κεφαλαία και υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται.

Find us on Facebook

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ