1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer
19-07-2019 19:49

Ανακοινώθηκαν...ραδιοφωνικά απο τον Ηρακλή Κηφισιάς, Μανίκα και Τριγωνίδου

Ραδιοφωνικές .ηταν οι πρώτες μεταγραφικές ανακοινώσεις του Ηρακλή Κηφισιάς ενόψει του νέου πρωταθλήματος της Α2.

Συγκεκριμένα ο πρόεδρος του Ηρακλή Κηφισιάς, Βασίλης Πανάγος και οι δύο νέες και επίσημα παίκτριες του συλλόγου, Πωλίνα Τριγωνίδου και Χαριάνθη Μανίκα, φιλοξενήθηκαν στο στούντιο του Sport24 Radio 103,3 και στην εκπομπή «Πνίξτε τον φουνταριστό» με τον Μηνά Τσαμόπουλο. 

Στην εκπομπή «Πνίξτε τον φουνταριστό» ανακοινώθηκε στο «αέρα» η συμφωνία του Ηρακλή Κηφισιάς με τις Πωλίνα Τριγωνίδου και Χαριάνθη Μανίκα.

Η νεαρή και ταλαντούχα κεντρική Χαριάνθη Μανίκα, που ανήκει στην Άρτεμις Κορυδαλλού θα είναι ο πύργος της ομάδας της Κηφισιάς για τη νέα χρονιά. Η Χαριάνθη επέλεξε την ομάδα της Κηφισιάς, καθώς θέλει συνέχεια να δουλεύει και να βελτιώνεται ως αθλήτρια και στο ανταγωνιστικό πρωτάθλημα της Α2 πιστεύει ότι θα βοηθήσει την ομάδα να επιτύχει τους στόχους της.

Νέο αγωνιστικό  ξεκίνημα και για την Θεσσαλονικιά Πωλίνα Τριγωνίδου. Μετά από μια μέτρια χρονιά στον Πανιώνιο, η Πωλίνα Τριγωνίδου έδωσε τα χέρια και συμφώνησε με την ομάδα του Ηρακλή Κηφισιάς. Έτσι απο το πρωτάθλημα της Pre league, την φετινή χρονιά θα αγωνιστεί στην Α2 με την ομάδα της Κηφισιάς με στόχο να την βοηθήσει να έχει μια καλή πορεία.
 

Όνομα: Πωλίνα Τριγωνίδου

Ημερ. Γέν.: 10.12.1992

Ύψος: 1,68 cm

Θέση: Λίμπερο
 

Όνομα: Χαριάνθη Μανίκα

Ημερ. Γέν.: 06.03.1998

Ύψος: 1,88 cm

Θέση: Κεντρική

Αφήστε το σχόλιό σας

Βεβαιωθείτε ότι έχετε συμπληρώσει τα απαραίτητα πεδία (*). Σχόλια με κώδικα HTML, greeklish, κεφαλαία και υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται.

Find us on Facebook

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ