1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer
06-07-2019 14:02

Σάμπα στον Πανναξιακό με 'Ελεν Αμαράλ

Στην πρώτη του μεταγραφική βόμβα προχώρησε η γυναικεία ομάδα βόλεϊ του Πανναξιακού, καθώς σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες του arthografos.gr, συμφώνησε με την Βραζιλιάνα ακραία Ελεν Αμαραλ!

Οι ιθύνοντες του συλλόγου, κάτω από άκρα μυστικότητα και με μεθοδικές κινήσεις, ήρθαν σε επαφή με την 29 χρονη αθλήτρια (1μ78) και το μόνο που απομένει είναι η επισημοποίηση της μεγάλης μεταγραφής του Πανναξιακού, στην θέση της πρώτης ξένης. Τελευταίος σταθμός στην καριέρα της η Ελβετική Λουγκάνο ενώ εχει αγωνιστέι και στην επίσης Ελβετική Cheseaux αλλα και σε 9 διαφορετικές ομάδες της Βραζιλίας.

Για τον δευτεραθλητή Ελλάδας, αυτή θα είναι η 5η κίνηση, καθώς έχουν προηγηθεί οι ανακοινώσεις των Τζαγκαράκη, Μαλουσάρη, Τουλγαρίδου και Αργυρίου

.Σύμφωνα πάντα με τις πληροφορίες του σάϊτ, έχουν ήδη υπογράψει 2 ακόμα Ελληνίδες, οι οποίες αναμένονται να ανακοινωθούν τις επόμενες ημέρες. Ερωτηματικό παραμένει το θέμα τις πάσας καθώς δεν υπάρχουν Ελληνίδες ελεύθερες που μπορούν να σταθούν στο υψηλό επίπεδο που αγωνίζεται τα τελευταία χρόνια ο Πανναξιακός.

Επίσης την Τετάρτη θα ταξιδεψει στο νησί ο νέος προπονητής Αποστολος Οικονόμου ο οποίος θα έχει μεταγραφική σύσκεψη με την διοίκηση της ομάδας για το θέμα της πασαδόρου, αφού η διεθνής Ολγα Βεργίδου μετακινήθηκε στον Παναθηναϊκό.

Πηγή: Αrthografos.gr

Αφήστε το σχόλιό σας

Βεβαιωθείτε ότι έχετε συμπληρώσει τα απαραίτητα πεδία (*). Σχόλια με κώδικα HTML, greeklish, κεφαλαία και υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται.

Find us on Facebook

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ