1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer
11-06-2019 23:25

O Α.Ο.Αιγιαλέων ανανέωσε με τον Παναγιώτη Παπαδόπουλο

Από την ανανεώση του συμβολαίου του προπονητή ξεκίνησε η διοίκηση του Α.Ο.Αιγιαλέων το στήσιμο της ομάδας βόλεϊ ανδρών που θα πρωταγωνιστήσει στο πρωτάθλημα Α2 ανδρών. Ο πατρινός τεχνικός είχε αναλάβει την ομάδα του Αιγίου στη μέση της σεζόν και το έργο του κρίθηκε άκρως επιτυχημένο. Η ανακοίνωση του Α.Ο.Αιγιαλέων:


Η ανακοίνωση, αναφέρει:

« Ο Α.Ο ΑΙΓΙΑΛΕΩΝ ανακοινώνει την ανανέωση της συνεργασίας με τον προπονητή Παναγιώτη Παπαδόπουλο για την αγωνιστική περίοδο 2019-20. Η ομάδα μας θα αγωνίζεται και την νέα αγωνιστική περίοδο στη Α2 Εθνική Κατηγορία Ανδρών και μέσα στις επόμενες ημέρες θα ξεκινήσει ο σχεδιασμός για την συγκρότηση της ομάδας. «ΘΑ ΕΙΜΑΣΤΕ ΑΝΤΑΓΩΝΙΣΤΙΚΟΙ» Στη ανακοίνωση του ΑΟ Αιγιαλεων, φιλοξενείται και δήλωση του Παναγιώτη Παπαδόπουλου ο οποίος αναφέρει: «Είμαι πολύ χαρούμενος για την ανανέωση της συνεργασίας με τον Α.Ο ΑΙΓΙΑΛΕΩΝ . Ξεκινάμε τον σχεδιασμό της ομάδας και πιστεύω ότι τη νέα αγωνιστική περίοδο θα είμαστε πλήρεις και ανταγωνιστικοί έτσι ώστε να καταφέρουμε να κατακτήσουμε μια υψηλή θέση στο δύσκολο πρωτάθλημα της Α2».

Αφήστε το σχόλιό σας

Βεβαιωθείτε ότι έχετε συμπληρώσει τα απαραίτητα πεδία (*). Σχόλια με κώδικα HTML, greeklish, κεφαλαία και υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται.

Find us on Facebook

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ