1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer
10-06-2019 13:16

Με την προσθήκη της Ριντ έκλεισε το ρόστερ της η Θέτιδα

Με την προσθήκη της Αμερικανίδας ακραίας Αλεξάντρα Ριντ ολοκληρώθηκε από τις 10 Ιουνίου το ρόστερ της Θέτιδας Βούλας. Η Ριντ τη περσινή σεζόν ήταν απ΄τις κορυφαίες του Πανναξιακού και ανακοινώθηκε από τον σύλλογο της Βούλας και θα είναι η μοναδική του ξένη για τη σεζόν 2019-20.

Η ανακοίνωση:

Ο Α.Σ.Π. ΘΕΤΙΣ ανακοινώνει με ιδιαίτερη χαρά την έναρξη συνεργασίας με την Αμερικανίδα αθλήτρια ALEX REID, η οποία είναι 25 ετών, έχει ύψος 1.80 και αγωνίζεται ως ακραία. Την αγωνιστική περίοδο 2018-2019 διακρίθηκε με την ομάδα του Πανναξιακού Α.Ο.Ν, ενώ έχει αγωνισθεί στο παρελθόν στην ομάδα Liiga Ploki της Φινλανδίας και στο Colorado State University των Η.Π.Α. Καλωσορίζουμε την ALEX στην ομάδα μας και της ευχόμαστε υγεία και επιτυχίες με την Θέτιδα.

Με την συγκεκριμένη αθλήτρια ολοκληρώθηκε εγκαίρως το «ρόστερ» της γυναικείας ομάδας του Συλλόγου για την αγωνιστική περίοδο 2019-2020, το οποίο για μία ακόμη χρονιά αποτελείται από δώδεκα ελληνίδες αθλήτριες και μία ξένη. Στόχος της ομάδας μας είναι η επανάληψη της απολύτως επιτυχημένης περσινής πορείας της στην Volleyleague Γυναικών.

To ρόστερ της Θέτιδας για τη σεζόν 2019-20:

Ακραίες: Μανωλίνα Κωνσταντίνου, Αλεξάντρα Ριντ, Μαρία Αποστολάκη, Μαριεύη Ζούρου
Διαγώνια: Κωνσταντίνα Βλαχάκη,
Πασαδόρος: Κωνσταντίνα Δρακουλίδου, Ευανθία Λάβδα
Κεντρικές: Αναστασία Γεωργιάδου, Ιωάννα Γκουντιμένο, Αναστασία Σιρίνινα, Νίκη Απλαδά
Λίμπερο: Εβίτα Ξηντάρα, Χρυσάνθη Καράμπαλη

Αφήστε το σχόλιό σας

Βεβαιωθείτε ότι έχετε συμπληρώσει τα απαραίτητα πεδία (*). Σχόλια με κώδικα HTML, greeklish, κεφαλαία και υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται.

Find us on Facebook

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ