1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer
23-05-2019 19:22

Δωρεάν προπονήσεις σε αγόρια και κορίτσια από τον Α.Ο.ΠΕ. Μοσχάτου

Η Α.Ο.ΠΕ ΜΟΣΧΑΤΟΥ προσφέρει σε κορίτσια Δημοτικού και Γυμνασίου, τη δυνατότητα να γυμνασθούν-προπονηθούν εντελώς δωρεάν στο κλειστό γυμναστήριο της πόλης. 
Οι προπονήσεις θα γίνονται από καταξιωμένους προπονητές του χώρου και όσοι ενδιαφέρονται μπορούν να απευθυνθούν στο παρακάτω τηλέφωνο: 6980573737

Σχετικά άρθρα

  • Επίσκεψη ομοσπονδιακών στο Χριστουγεννιάτικο τουρνουά της Ευρυάλης
    Χριστουγεννιάτικο τουρνουά ακαδημιών πραγματοποίησε την  περσμένη Κυριακή 15/12 η ομάδα της Ευρυάλης. Το παρών στο κλειστό γυμναστήριο της Γλυφάδας έδωσε ο ομοσπονδιακός προπονητής Κώστας Γκούντας, ο οποίος παρακολούθησε τους αγώνες και είχε συνομιλία με τον εκπρόσωπο της διοίκησης της Ευρυάλης Διονύση Δραγώτη και με τον υπεύθυνο των ακαδημιών, Παναγιώτη Χαμπίπη.
  • Ο Γιάννης Μπογιατζόγλου Υπεύθυνος Ακαδημιών του Μίλωνα
    Ο έμπειρος προπονητής Γιάννης Μπογιατζόγλου, ο οποίος για πολλές δεκαετίες ασχολείται με τα αναπτυξιακά τμήματα και έχει αναδείξει πολλές αθλήτριες, αναλαμβάνει απο φέτος υπεύθυνος Ακαδημιών του Μίλωνα.
  • Τέλος η συνεργασία Σαλούστρου και ΑΕ Ρέντη
    Χωρίζουν οι δρόμοι της Άννας Σαλούστρου με την αθλητική Ένωση Ρέντη.
  • Στις Ακαδημίες των Αμαζόνων η Κουτουξίδου
    Την συνεργασία του με την πρώην πολύπειρη διεθνή πασαδόρο και με σπουδαία καριέρα στο εξωτερικό, Νικολέτα Κουτουξιδου, ως υπεύθυνη Ακαδημιών, ανακοίνωσε η διοίκηση των Αμαζόνων που είναι παράλληλα ένα από τα μεγάλα φαβορί ανόδου, από την Α2 γυναικών στην Πρι λιγκ.
  • Στις ακαδημίες της Ένωσης Ιλίου η Δήμητρα Γιακουμή
    Μία νέα σελίδα στον χώρο του βόλεϊ ανοίγει για την Δήμητρα Γιακουμή, η οποία αποδέχθηκε την πρόταση της Ένωσης Ιλίου και θα αναλάβει τις ακαδημίες του συλλόγου. Προπονητές στις ακαδημίες της ομάδας θα είναι και η Βάσω Νικούλη και η αρχηγός της γυναικείας ομάδας Άννα Μπούτα.

Αφήστε το σχόλιό σας

Βεβαιωθείτε ότι έχετε συμπληρώσει τα απαραίτητα πεδία (*). Σχόλια με κώδικα HTML, greeklish, κεφαλαία και υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται.

Find us on Facebook

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ