1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer
23-05-2019 12:29

Πρωταθλητές Πεύκων: Κράτησαν και την Μαριέτα Βελίκοβα

Στα Πεύκα θα συνεχίσει την καριέρα της και την επόμενη σεζόν, η Μαριέτα Βελίκοβα. Η έμπειρη ακραία είναι γεννημένη στις 11/5/1983 έχει ύψος 1.85μ και στο παρελθόν εχει αγωνιστεί σε Άρη, Λαγκαδά, ΠΑΟΚ, Νέα Γενεά Ασβεστοχωρίου και πέρυσι στα Πεύκα.
Η παραμονή της εντάσσεται στο πλάνο της διοίκησης και του προπονητή, Μανώλη Σκουλικάρη, να διατηρηθεί ο περυσινός βασικός κορμός της ομάδας και με την κατάλληλη ενίσχυση, να κυνηγήσει την άνοδο απο την Α2 στην Πρι Λιγκ.

Με το σύλλογο έχουν ηδη ανανεώσει οι Κατερίνα Γαβριηλίδου και Διονυσία Τυφλιώρη.

Σχετικά άρθρα

  • Τα Πεύκα «ψήλωσαν» με την Μαρία Καλαποδά
     Μετά την απόκτηση της ακραίας Αγνής Τριλυράκη, οι Πρωταθλητές Πεύκων συνέχισαν την ενίσχυση τους με την 23 χρονη (1μ90) κεντρική, Μαρία Ιωάννα Καλαποδά..Η ανακοίνωση της διοίκησης της νεοφώτιστης ομάδας για την Καλαποδά που έχει αγωνιστεί σε Αργώ Βόλου, Αίαντα Ευόσμου, ΑΟ Θήρας και Άρη στον οποίο ξεκίνησε το Α γύρο του πρωταθλήματος, αναφέρει:
  • Τρίτη ξένη στα Πεύκα η Άλις Κούντγορθ
     Απο το ΖΑΟΝ στα Πεύκα η Αλίς Κούντγορθ. Η 28 χρονη (1μ85) Αμερικανίδα ακραία που δεν πρόλαβε να αγωνιστεί περυσι με την ομάδα της Κηφισιάς λόγω οικονομικών προβλημάτων, επέστρεψε και πάλι  στη χώρα μας για να αγωνιστεί με την νεοφώτιστη ομάδα της Θεσσαλονίκης και να την ενισχύσει επιθετικά στο νέο πρωτάθλημα της Volley League γυναικών.
  • Ανεβάζουν ρυθμούς οι Πρωταθλητές Πεύκων
    Ανεβάζουν ρυθμούς οι Πρωταθλητές Πεύκων. Η Θεσσαλονικιώτικη ομάδα που ενισχύθηκε σημαντικά στις μεταγραφές, με ξεκάθαρο στόχο την δημιουργία ενός πολύ ανταγωνιστικού συνόλου, το οποίο θα διεκδικήσει την άνοδο από την Α2 στην Πρι Λιγκ, συνεχίζει εντατικά την προετοιμασία της.
  • Α2 γυναικών: Στα Πεύκα και η Δήμητρα Κιουτσιούκη
    Στα Πεύκα θα συνεχίσει την καριέρα της η κεντρική Δήμητρα Κιουτσιούκη που στο παρελθόν αγωνίστηκε σε Ερμή Δράμας, Ελπίδα Αμπελοκήπων, ΑΣΚ Λαγκαδά και Ρύσιο.
  • Πρωταθλητές Πεύκων: Ενίσχυση στην πάσα με Βιβή Βλάχου
    Πολύ δυναμικά μπήκαν στο μεταγραφικό παζάρι οι Πρωταθλητές Πεύκων ,καθώς συμφώνησαν για την νέα περίοδο με την έμπειρη πασαδόρο Βιβή Βλάχου .

Αφήστε το σχόλιό σας

Βεβαιωθείτε ότι έχετε συμπληρώσει τα απαραίτητα πεδία (*). Σχόλια με κώδικα HTML, greeklish, κεφαλαία και υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται.

Find us on Facebook

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ