1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer
22-05-2019 12:59

Την Κυριακή 26/5 το 4ο τουρνουά μπιτς βόλεϊ Drop The Sundays στην Ανάβυσσο

Το 4ο τουρνουά της σειράς Drop The Sundays, μια συνεργασία του Anima Beach Academy by Beligratis και του South BV Project, θα πραγματοποιηθεί αυτή την Κυριακή 26 Μαΐου στις εγκαταστάσεις του Anima Club στην Ανάβυσσο.
Η σειρά αποτελείται από 8 τουρνουά στο τέλος της οποίας πλούσια δώρα περιμένουν τους 3 άνδρες και τις 3 γυναίκες που θα κατακτήσουν τις 3 πρώτες θέσεις της τελικής κατάταξης αλλά και κάποιους τυχερούς που θα βγουν μετά από κλήρωση. Πιο συγκεκριμένα θα δοθούν από 300 ευρώ στους νικητές της 1ης θέσης, από ένα ρολόι αξίας 250 ευρώ στους κατακτητές της 2ης θέσης και από ένα κινητό αξίας 150 ευρώ στους αθλητές που θα τερματίσουν στην 3η θέση της κατάταξης. Κάθε συμμετοχή ανά κατηγορία ισοδυναμεί με έναν λαχνό για την κλήρωση των δώρων. Ακόμα, ο αθλητής που θα συμμετέχει σε 2 κατηγορίες στο εκάστοτε τουρνουά επιβραβεύεται με επιπλέον 20 βαθμούς.

Η σειρά θα ολοκληρωθεί με ένα μεγάλο πάρτυ όπου θα πραγματοποιηθούν οι απονομές των δώρων στους νικητές και η κλήρωση των μεγάλων δώρων στις 15 Ιουλίου στο Holy Spirit bar στη Γλυφάδα. Μερικά από τα δώρα που θα κληρωθούν είναι 2 διανυκτερεύσεις στη Σύρο, 2 διανυκτερεύσεις στην Άνδρο, μία οικιακή μονάδα φίλτρανσης νερού αξίας 400 ευρώ και άλλα πολλά.

Αυτή την Κυριακή 26 Μαΐου το 4ο τουρνουά στις εγκαταστάσεις στο Anima Club στην Ανάβυσσο με ώρα τεχνικής σύσκεψης για το γυναικείο στις 10:00 πμ, για το ανδρικό στις 10:30 πμ και για το μικτό (free rules) στις 16:00 μμ. Οι νικητές του τουρνουά θα μοιραστούν δώρα από την εταιρία χειροποίητων αναψυκτικών bfresh spitiko, το σαλόνι ομορφιάς N.F nail στον Άγιο Δημήτριο, το café bar restaurant Gaston στη Ν.Σμύρνη, το φαρμακείο Smile Pharmacy Γλυφάδα, η εταιρεία αθλητικών ειδών Spor_tech, το εστιατόριο με ελληνική μοντέρνα κουζίνα στην Ν.Ερυθραία Zaatar και η εταιρία Umbro.

Σας περιμένουμε στις όμορφες εγκαταστάσεις μας στην Ανάβυσσο με άκρως καλοκαιρινή διάθεση να διασκεδάσουμε με το αγαπημένο μας άθλημα!

Πληροφορίες και συμμετοχές στα τηλέφωνα 6944385031 και 6974453287

Αφήστε το σχόλιό σας

Βεβαιωθείτε ότι έχετε συμπληρώσει τα απαραίτητα πεδία (*). Σχόλια με κώδικα HTML, greeklish, κεφαλαία και υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται.

Find us on Facebook

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ