1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer
21-05-2019 23:05

Ο Μίλωνας πήρε προπονητή τον Παπαδόπουλο, αποχώρησε ο Ντόζης

Λίγες ημέρες μετά την άνοδο στην Α2, ο Μίλωνας προχώρησε στην αντικατάσταση του Χρήστου Ντόζη στην τεχνική ηγεσία της ανδρικής ομάδας με τον Αντώνη Παπαδόπουλο ο οποίος πιστώθηκε την καλή πορεία του Α.Σ.Κέρκης.

Η διοίκηση του Μίλωνα αναφέρει:

«Το Τμήμα Βόλεϊ του ΑΟΝΣ «Ο ΜΙΛΩΝ» με μεγάλη χαρά ανακοινώνει την έναρξη συνεργασίας του με τον έμπειρο coach Αντώνη Παπαδόπουλο, ο οποίος αναλαμβάνει τα ηνία της ομάδας ανδρών μετά την άνοδο στην Α2.

Ο coach Παπαδόπουλος είναι πτυχιούχος του ΤΕΦΑΑ Αθηνών και στην μακροχρόνια, πλέον των είκοσι ετών, προπονητική του καριέρα διετέλεσε προπονητής σε ομάδες με παρουσία στην Α1 και Α2 κατηγορία (Α.Σ. Κέρκης Μαραθοκάμπου Σάμου, Δ.Α.Σ. Δραπετσώνας, Α.Ο. Μαρκόπουλου, ΑΕΚ, Α.Ο.ΦΟΙΝΙΚΑΣ ΣΥΡΟΥ, Εθνικό Πειραιά & ΓΑΣ Παμβοχαϊκός). Ευχόμαστε κάθε επιτυχία στον coach και την ομάδα μας για τη νέα σεζόν».

Προηγήθηκε συνάντηση του Χρήστου Ντόζη με τον Παντελή Ταρνατόρο που έχει αναλάβει υπεύθυνος στα τμήματα βόλεϊ του ΑΟΝΣ Μίλων.

Ο Ταρνατόρος πρότεινε στον Ντόζη να αναλάβει υπεύθυνος ακαδημιών σε εφήβους και παίδες και ο έμπειρος Ελληνας τεχνικός δεν αποδέχτηκε την πρόταση με αποτέλεσμα να αποχωρήσει. Ο Ντόζης είναι στον Μίλωνα από το 1985 με εξαίρεση τα τρία χρόνια που ήταν στην Εθνική ομάδα με τον Χιλμπέρο Ερέρα, ένα χρόνο στο Ρέθυμνο πάλι με το Ερέρα και δύο στην ΑΕΚ.

Σχετικά άρθρα

Αφήστε το σχόλιό σας

Βεβαιωθείτε ότι έχετε συμπληρώσει τα απαραίτητα πεδία (*). Σχόλια με κώδικα HTML, greeklish, κεφαλαία και υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται.

Find us on Facebook

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ