1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer
14-05-2019 02:48

Μπαχράμης: «Φεύγω με κρύα καρδιά με τον Γ.Σ.Κερατέας»

Ο Δημήτρης Μπαχράμης μέσω του λογαριασμού του στο facebook ανακοίνωσε πως στην παρούσα φάση έκλεισε τον κύκλο του στην γυναικεία ομάδα του Γ.Σ.Κερατέας την οποία ανέλαβε στην 8η θέση της σεζόν 2018-19 και οδήγησε στην άνοδο στη Β΄Εθνική της ΕΣΠΑΑΑ. Διαβάστε τι έγραψε ο Μπαχράμης:

«Με κρύα καρδιά, πριν μερικές ημέρες αποφάσισα και ανακοίνωσα στον πρόεδρο της ομάδας κ. Ρέρρα, πως δεν θα συνεχίσω να προπονώ την γυναίκεια ομάδα της Κερατέας την επόμενη σεζόν.

Επειδή όμως για εμένα ήταν μια πολύ χαρούμενη χρονιά, θεωρώ χρέος μου να ευχαριστήσω όσους συνετέλεσαν σε αυτή.

Πρώτα από όλους ευχαριστώ τον πρόεδρο κ. Ρέρρα ο οποίος με εμπιστεύτηκε, με πίστεψε και τον Δεκέμβριο μου ανέθεσε την ομάδα. Επίσης ευχαριστώ…

Τον έφορο μου κ. Κώστα Παναγιώτου ο οποίος μου επέτρεψε να μην ασχολούμαι με τίποτα άλλο πλην του να προπονώ την ομάδα. Τα πάντα λειτουργούσαν υποδειγματικά κι εγώ είχα το κεφάλι μου ήσυχο! Τον πολύτιμο συνεργάτη μου και γυμναστή της ομάδας Δημήτρη Παπασπύρου, του οποίου οι γνώσεις και ο ζήλος απλά σπανίζουν…

Τους γονείς των μικρών κοριτσιών, που ως αφανείς ήρωες βίωσαν όλες τις προπονήσεις, τις μετακινήσεις, τους αγώνες και το άγχος των παιδιών τους στο σπίτι. Και όλα αυτά αδιαμαρτύρητα σα να έπαιζαν οι ίδιοι!!!

Τις αθλήτριες μου φυσικά που με ανέχτηκαν και μου έμαθαν πολύτιμα πράγματα τα οποία είμαι σίγουρος πως θα μου φανούν πολύτιμα …

Τέλος ένα μεγάλο ευχαριστώ στους φιλάθλους που ως έβδομος παίχτης μας στήριξαν στις δύσκολη στιγμές μας, και δεν ήταν και λίγες, και πανηγύρισαν μαζί μας κάθε επιτυχία μας.

Είμαι σίγουρος ότι τα πάντα θα ήταν φτωχότερα χωρίς αυτούς…

Ήταν τιμή μου που δούλεψα στον ΓΣ ΚΕΡΑΤΕΑΣ, και επειδή δεν έχω πρόθεση να απέχω ξανά από το βόλλεϋ, εύχομαι στην ομάδα νίκες και στους ανθρώπους καλή αντάμωση», έγραψε στον λογαριασμό του στο facebook ο Δημήτρης Μπαχράμης.

Αφήστε το σχόλιό σας

Βεβαιωθείτε ότι έχετε συμπληρώσει τα απαραίτητα πεδία (*). Σχόλια με κώδικα HTML, greeklish, κεφαλαία και υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται.

Find us on Facebook

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ