1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer
18-04-2019 23:14

Φιλίποφ,Τερζής: «Ήρθαμε να πάρουμε το κύπελλο»

Στην αποφασιστικότητα του ΠΑΟΚ για την κατάκτηση του κυπέλλου, στάθηκε ο Γιούρι Φιλίποφ. Ο προπονητής του δικεφάλου τόνισε χαρακτηριστικά στην συνέντευξη τύπου των ομάδων:

«Πρώτα από όλα θέλω να ευχαριστήσω τον Δήμαρχο της Ιεράπετρας για την φιλοξενία και εύχομαι στις δύο ημέρες να είναι γεμάτο το γήπεδο και να δουν τα παιδιά δύο καλά παιχνίδια. Αν έχω κάτι αλλάξει στην ομάδα θα το δούμε αύριο. Εμείς ήρθαμε να πάρουμε το Κύπελλο, δεν θα κάνω προβλέψεις. Ήρθαμε να παλέψουμε κάθε σετ και κάθε πόντο και αν πετύχουμε θα το δούμε αύριο»

  Ο αρχηγός του ΠΑΟΚ Θάνος Τερζής επεσήμανε: «Να ευχαριστήσω με την σειρά μου τον Δήμαρχο και όσους βοήθησαν για την διοργάνωση. Εγώ έχω ευχάριστες μνήμες γιατί είχαμε πανηγυρίσει την πρόκριση με την Εθνική Νέων.

Η ομάδα μας είναι η περσινή κάτοχος και ξεκινώντας αύριο με τον ημιτελικό θέλουμε να συνεχίσουμε τα καλά παιχνίδια και θέλουμε να πάρουμε το τρόπαιο.Βέβαια πρώτα είπαμε πως είναι ο αυριανός ημιτελικός και βλέπουμε. Εμείς ήρθαμε να κατακτήσουμε το Κύπελλο. Είναι ένα final-4 ειδικής διαχείρισης, να γίνει μια γιορτή και στο τέλος να λέμε πως κέρδισε το άθλημα και να έχουμε μια τέλεια διοργάνωση».

Σχετικά άρθρα

Αφήστε το σχόλιό σας

Βεβαιωθείτε ότι έχετε συμπληρώσει τα απαραίτητα πεδία (*). Σχόλια με κώδικα HTML, greeklish, κεφαλαία και υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται.

Find us on Facebook

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ