1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer
18-04-2019 23:17

Παβλίσεβιτς, Παπαδόπουλος: «Περήφανοι για την πρόκριση στο φ4, δεν ήρθαμε για την συμμετοχή»

Ο προπονητής του Φοίνικα Σύρου Ράτκο Παβλίσεβιτς και ο αρχηγός Παναγιώτης Παπαδόπουλος εκπροσώπησαν τον συριανό σύλλογο στη συνέντευξη Τύπου του φάιναλ-4 του κυπέλλου ανδρών στην Ιεράπετρα.
Παβλίσεβιτς και Παπαδόπουλος δήλωσαν περήφανοι για την παρουσία του Φοίνικα στις 4 καλύτερες ομάδες του θεσμού και τόνισαν πως δεν ήρθαν στη Κρήτη απλά για την συμμετοχή.

Ράτκο Παβλίσεβιτς (Προπονητής Φοίνικα Σύρου): «Περήφανοι για το final-4»

«Ευχαριστούμε πολύ για την φιλοξενία. Νιώθουμε ήδη πολύ άνετα και έχουμε ότι ζητήσαμε. Είμαστε περήφανοι για την συμμετοχή μας στο final-4 και είμαστε παρόντας σε αυτή τη μεγάλη γιορτή του Ελληνικού Βόλεϊ».

Παναγιώτης Παπαδόπουλος (Αρχηγός Φοίνικα Σύρου): «Δεν ήρθαμε απλά για την συμμετοχή»

«Η Ελλάδα είναι γνωστή για την φιλοξενία της και ιδιαίτερα η Κρήτη. Η διαμονή μας, η διατροφή μας, μας αφήνει απόλυτα ικανοποιημένους και είναι σε υψηλά στάνταρ. Ο Φοίνικας Σύρου δεν ήρθε στην Ιεράπετρα απλά για την συμμετοχή. Θέλω να παρουσιαστούμε πολύ δυνατοί και γιατί όχι να πανηγυρίσουμε εμείς το τρόπαιο, αναλόγως βέβαια και από την εικόνα που θα παρουσιάσουμε».

Αφήστε το σχόλιό σας

Βεβαιωθείτε ότι έχετε συμπληρώσει τα απαραίτητα πεδία (*). Σχόλια με κώδικα HTML, greeklish, κεφαλαία και υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται.

Find us on Facebook

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ