1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer
18-04-2019 17:00

Κωνσταντίνα Τζαλαλή: «Η παραμονή ήταν νίκη της ψυχής και του κόσμου της ομάδας του Αιγάλεω»

"Νίκη της ψυχής της ομάδας και του κόσμου του Αιγάλεω" χαρακτήρισε την χθεσινή επιτυχία του Αιγάλεω, κόντρα στον Πανιώνιο, η Κωνσταντία Τζαλαλή.

Η 23 χρονη διαγώνια η οποία ηρθε πέρυσι απο τον Ηλυσιακό, ξεχείλισε από το πάθος της νίκης στο χθεσινό θρίλερ της παραμονής, απέναντι στις «κυανέρυθρες» (3-2 από 1-2 σετ) και με δήλωση της, αποθεώνει συμπαίκτριες, προπονήτρια, διοίκηση κα φιλάθλους της ομάδας για το χθεσινό σπουδαίο κατόρθωμα της παραμονής.

Χαρακτηριστικά αναφέρει με αρκετό ενθουσιασμό:

« Τέλος καλό, όλα καλά ...θα το φωνάζω θα το λέω Οεοεοοοεοεοοεοεο! Χθες βράδυ νίκησε η ψυχή...Η ψυχή της ομάδας! Όλες μαζί καταφέραμε να έχουμε την ομάδα και πάλι στην Pre league... Τελείωσε μια χρόνια δυνατή ,με χαρές και δυσκολίες, τελείωσε...με τον καλύτερο τρόπο!

Συγχαρητήρια στην καθεμία συμπαίχτρια ξεχωριστά, από την πιο μικρή ως την πιο μεγάλη!ΟΛΑ γίνονται για κάποιο λόγο, σίγουρο είναι ότι γίναμε πιο δυνατές από όλες αυτές τις στιγμές. Το πιο άσχημο ήταν το συμβάν της Κατερίνας μας, (Κουλοπούλου) δυστυχώς...θα είμαστε δίπλα της όμως και σε αυτό...

Ευχαριστώ τον πρόεδρο, Παντελή Βλάχο, την προπονήτρια μου Αγγελική Αντωνιάδη και όλη την διοίκηση που πίστεψε σε εμάς και ήταν δίπλα μας από την αρχή ως το τέλος.

Χθες βράδυ νίκησε και ο κόσμος του Αιγάλεω ,με τον δυνατό παλμό του συνέβαλε σε αυτήν την μεγάλη ανατροπή. Το μεγαλύτερο ευχαριστώ είναι στα κορίτσια μου ,κυνηγήσαμε τον στόχο μας ενωμένες μέχρι το τέλος...γιατί είμαστε καλά παιδιά...αυτές ξέρουν!!!!!!» 

Σχετικά άρθρα

Αφήστε το σχόλιό σας

Βεβαιωθείτε ότι έχετε συμπληρώσει τα απαραίτητα πεδία (*). Σχόλια με κώδικα HTML, greeklish, κεφαλαία και υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται.

Find us on Facebook

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ