1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer
18-04-2019 05:45

Ανατροπή ψυχής και παραμονής απο το Αιγάλεω, δεύτερη ευκαιρία ο Πανιώνιος με Μεσσαρά

Και την περίοδο 2019-2020, θα βρίσκεται το Αιγάλεω στην Pre League. Η ομάδα του «Σιτι» για να πετύχει τον στόχο της χρειάστηκε στο κατάμεστο γήπεδο της να κάνει επική ανατροπή, κόντρα στον Πανιώνιο, με 3-2 αν και έχανε με 1-2, στον τρίτο τελικό της σειράς των δύο ομάδων για τα πλέι άουτ της κατηγορίας.

Ο ηττημένος Πανιώνιος θα έχει μία ακόμη ευκαιρία παραμονής στην Πρι Λιγκ καθώς θα αντιμετωπίσει σε μια νέα σειρά πλέι άουτ, την Μεσσαρά, Η ομάδα που θα κάνει δύο νίκες σε τρία ματς θα συνεχίσει στην κατηγορία και ο ηττημένος θα πέσει οριστικά στην Α2.

 Η εικόνα του ματς

Αγωνιστικά το ματς ειχε δύο όψεις. Ο Πανιώνιος ‘ηταν καλύτερος στα τρία πρώτα σετ με την τριπλέτα Φλιάκου, Μικρουδάκη, Οικονομάκη να βγάζει «φωτιές». Το Αιγάλεω στη συνέχεια με αντεπίθεση διαρκείας και την βοήθεια των φιλάθλων του, έφτασεσ την μεγάλη ανατροπή και με απρόσμενες λύσεις από την συγκινητική Έφη Ιωάννου και την νεαρή Κτιστάκη που αγωνίστηκε έλάχιστα φέτος,

Στο πρώτο σετ ο Πανιώνιος ηταν αυτός που μπήκε δυνατά στο ματς, διατήρησε σταθερό προβάδισμα, πίεσε πολύ στο σερβίς και ξέφυγε με 14-18. Το Αιγάλεω προσπάθησε να καλύψει την διαφορά και να πέρασει μπροστά αλλα δεν τα κατάφερε. Οι φιλοξενούμενες με σερί 7-1 απο πόντους των Οικονομάκη, Πετρακάκη, Κόνιαρη πήρε το σετ 15-25 και έκανε το 0-1.

Ισοφάριση  Αιγάλεω και προβάδισμα με Μικρουδάκη

Στο δεύτερο το Αιγάλεω έδειξε ότι εχει σφυγμό και κατάφερε να ισοφαρίσει.Οι δύο ομάδες ήταν ισόπαλες μέχρι το12-12. Με ξέσπασμα της κεντρικής Μανώλικα που τελείωσε πολλούς πρώτους χρόνους και έπιασε καθοριστικά μπλοκ, το Αιγάλεω ξέφυγε με 19-14 και 22-17 με πλασέ της Κοκμοτού.

Ο Πανιώνιος με την Μικρουδάκη να είναι τρομερά αποτελεσματική έφτασε στον πόντο με 24-23 αλλα η νεαρή Αρμάου με επίθεση τελείωσε το σετ με 25-23 και έφερε το ματς στα ίσια (1-1).

Ξαφνική ένταση απο το πουθενά

Ένταση από το πουθενά Και ενώ το ματς μονοπωλούσε το ενδιαφέρον, δημιουργήθηκε ενταση από το πουθενά.Οπαδός του Πανιωνίου, ξεκίνησε φραστικό επεισόδιο με φιλάθλους του Αιγάλεω, γρήγορα έγινε αντιληπτός από ομάδα οργανωμένων της ομάδας, οι οποίοι εφτασαν πολύ κοντά του. Με επέμβαση των ψυχραιμότερων, παρουσία ισχυρής αστυνομικής δύναμης και ανδρών των ΜΑΤ, το επεισόδιο δεν πήρε μεγαλύτερη διάσταση, οι τόνοι έπεσαν και το παιχνίδι συνεχίστηκε με αρκετή καθυστέρηση.

Στο τρίτο σετ ο Πανιωνιος ήταν πολύ καλύτερος. Με την Μικρουδάκη να είναι ασταμάτητη και να κερδίζει το ένα μπλοκ άουτ μετά το άλλο, ξέφυγε με 8-16, 15-22 από πρώτο χρόνο άουτ της Μελετιάδη, το Αιγάλεω μείωσε σε 19-22 με την Κτιστάκη αλλά η ασυγκράτητη Μικρουδάκη, τελείωσε το σετ με 19-25 κάνοντας το 1-2.

 Αντεπίθεση Αιγάλεω και ανατροπή παραμονής

Με την πλάτη στον τοίχο το Αιγάλεω ξεκίνησε την αντεπίθεση. Βελτίωσε αισθητά το μπλοκ του, κράτησε την υποδοχή και με την Βλάχου να μοιράζει εξαιρετικά το ματς, και τις Ιωάννου-Κτιστάκη να δίνουν σημαντικές λύσεις στην επίθεση, ξέφυγε με 13-10, 20-15 με την Κτιστάκη.

Ο Πανιώνιος δεν παράτησε το ματς και με την πασαδόρο Φλιάκου, να πιέζει στο σερβίς και την Οικονομάκη να βρίσκει ρυθμό στην επίθεση, απάντησε με σερί 5-0 και ισοφάρισε σε 20-20. Με τέσσερις κρίσιμους πόντους της Μανώλικα και μια επίθεση της Ιωάννου, το Αιγάλεω πήρε προβάδισμα και τελείωσε το σετ με 25-21, και έκανε το2-2 Στο τάι μπρέικ και οι δύο ομάδες έπαιξαν τα ρέστα τους.

Το Αιγάλεω με την ψυχολογία στα ύψη και με πίστη για ανατροπή ,ξεκίνησε με την εξαιρετική Κτιστάκη να είναι αποτελεσματική, πήρε διαφορά 7-3 και 11-6. Στην εξίσωση του αγώνα μπήκε η ταλαντούχα Κοκμοτού, η οποία μαζί με την Ιωάννου ως διαγώνια, καθάρισαν  πολλές επιθέσεις.

Η Ιωάννου έγραψε το 15-9 καιι πυροδότησε τρελά πανηγύρια, διοίκησης, παικτριών, και της προπονήτριας Αντωνιάδη, μαζί με τους οργανωμένους. Οι τελευταίοι άναψαν ένα καπνογόνο για λιγα δευτερόλεπτα, γεμίζοντας ομίχλη το κλειστό ενω με πρωταγωνίστρια την Τζαλαλή, οι παικτριες εστησαν το δικό τους πάρτι παραμονής.

 Οι κορυφαίες

Από τις νικήτριες, εκπληκτικό το δίδυμο Βλάχου, Μανώλικα, με πολλούς πρώτους χρόνους, μπλοκ κράτησε όρθια το Σίτι, στην συνέχεια εξαιρετική η λίμπερο Λύρα, η είσοδος της πολύπειρης Ιωάννου που γύρισε τον χρόνο πίσω, η αποτελεσματικότητα της Κτιστάκη, η άνοδος των Κοκμοτού, Μελετιάδη και το πάθος και η διάθεση των Τζαλαλή, Αρμάου, έφεραν την σπουδαία νίκη .

Από τον Πανιώνιο πολύ καλές, η πασαδόρος Φλιάκου και οι Μικρουδάκη-Οικονομάκη, έδωσαν τα πάντα αλλά στην συνέχεια κουράστηκαν και δεν κατάφεραν να βοηθήσουν τον Πανιώνιο να αποδράσει με νίκη.

 Διαιτητές: Κουτσούλας-Πρέντζας

Τα σετ 3-2 (15-25, 25-23, 19-25, 25-21, 15-9

Αιγάλεω (Ανωτνιάδη) Βλάχου, Μανώλικα, Μελετιάδη, Τζαλαλή, Κοκμοτού, Κτιστάκη, Λύρα (λ), Αρμάου, Ιωάννου, Κράνη

 Πανιώνιος (Μακρόπουλος): Φλιάκου, Κόνιαρη, Μικρουδάκη, Οικονομάκη, Κυπαρίση, Πετρακάκη, Μαθιουδάκη (λ), Τριγωνίδου, Παυλοπούλου

 Η σειρά των πλέι άουτ

 1ος ημιτελικός 11/4

 Αιγάλεω-Πανιώνιος 3-0

2ος ημιτελικός 14/4

Πανιώνιος-Αιγάλεω 3-2

3ο ημιτελικός  17/4

Αιγάλεω-Πανιώνιος 3-2

 

 

 

Σχετικά άρθρα

  • Στα «μπλέ» για πέμπτη χρονιά η Λίτσα Κράνη
    Την ανανέωση για πέμπτη χρονιά με την Λίτσα Κράνη, ανακοίνωσε η ομάδα του Αιγάλεω. Η 20 χρονη ταλαντούχα κεντρική (1μ82) που έχει αλματώδη εξέλιξη, προέρχεται από μια εξαιρετική σεζόν πέρυσι στην Πρι Λιγκ. Μάλιστα ήταν καθοριστική η συμβολή της, όταν αντικατέστησε επάξια, την άτυχη Εύα Μανώλικα η οποία είχε τραυματιστεί λίγο πριν τη λήξη του πρώτου γύρου.
  • Απόδραση θρίλερ της Λαμίας απο το Αιγάλεω με 2-3
    Εντυπωσιακή η Λαμία σημείωσε την πέμπτη σερί νίκη της στην Πρι Λιγκ στο Αιγάλεω με 2-3 και πλησίασε στον πόντο τον τρίτο ΖΑΟΝ,τον οποίο υποδέχεται στην έδρα της την επόμενη αγωνιστική.
  • Live streaming: Αιγάλεω-Πανιώνιος μικρός τελικός Final-4 K20 (22/2, 18.00)
    Δείτε στις 18.00 απο το Μilon TV τον μικρό τελικό του Final-4 K20 ανάμεσα στο Αιγάλεω και τον Πανιώνιο ενω στις 20.30 πάλι απο το ιδιο κανάλι σε live streaming θα μεταδοθεί ο τελικός της διοργάνωσης με αντιπάλους τον Ολυμπιακό και το γηπεδούχο Μίλωνα.
  • Ε.Σ.ΠΕ.Δ.Α Στον τελικό του Final-4 K20 κοριτσιών προκρίθηκαν Μίλωνας και Ολυμπιακός
    Ο γηπεδούχος Μίλωνας και ο Ολυμπιακός είναι το ζευγάρι του τελικού του Final-4 Κ20 κοριτσιών της ΕΣΠΕΔΑ, το οποίο θα αναμετρηθεί το βράδυ του Σαββάτου 22/2 (20.30) στο κλειστο του Μίλωνα για την κατάκτηση του φετινού τίτλου. Αντίθετα στον μικρό τελικό, θα παίξουν οι δύο ηττημένοι των χθεσινών ημιτελικών, Πανιώνιος και Αιγάλεω.
  • Εκπληκτική απόδραση του Αιγάλεω απο τα Κύμινα
    Θεαματική απόδραση του Αιγάλεω από τα Κύμνα με 2-3 για την 14η αγωνιστική της Πρι Λιγκ. Οι φιλοξενούμενες έκαναν εκπληκτική ανατροπή κόντρα στους Μακεδόνες, καθώς αν και βρέθηκαν πίσω στο σκορ με 2-1, κατόρθωσαν να γυρίσουν το ματς και να φύγουν με ένα υπερπολύτιμο δίποντο μέσα από μια πολύ σκληρή έδρα.

Αφήστε το σχόλιό σας

Βεβαιωθείτε ότι έχετε συμπληρώσει τα απαραίτητα πεδία (*). Σχόλια με κώδικα HTML, greeklish, κεφαλαία και υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται.

Find us on Facebook

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ