1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer
17-04-2019 22:47

Μίλη Προκοπίου: «Είμαι τυχερή που είχα συμπαίκτρια την Γκαραγκούνη και προπονητή τον Μπαχράμη» (vid)

Η αρχηγός του Γ.Σ.Κερατέας Μίλη Προκοπίου μίλησε στην κάμερα του volleynews.gr για την επιτυχημένη σεζόν, για τις συνεργασίες που είχε με τη Μαρία Γκαραγκούνη και το Δημήτρη Μπαχράμη και ευχαρίστησε τους συνεργάτες αλλά και τον σύζυγο της για την συμπαράσταση και μάλιστα του αφιέρωσε και την άνοδο:

 

«Είμαι πολύ ευχαριστημένη εφέτος. Είμαι πολύ τυχερή που είχα συμπαίκτρια τη Μαρία Γκαραγκούνη. Είμαι τυχερή που είχα έστω και στα 40 μου χρόνια τον προπονητή τον Δημήτρη Μπαχράμη. Είμαι τυχερή που είχα γυμναστή τον Δημήτρη Παπασπύρου από την Παιανία, γενικά όλο το τιμ, τον έφορο μας τον κύριο Κώστα Παναγιώτου, τον φυσιοθεραπευτή μας τον Βαγγέλη Κοντογιάννη. Είχαμε μία φοβερή ομάδα».

Ολες οι συμπαίκτριες της μίλησαν με τα καλύτερα λόγια για την αρχηγό τους και η Μίλη Προκοπίου είπε: «Δεν έκανα κάτι ιδιαίτερο. Ολες μαζί καταφέραμε την άνοδο. Θα κάτσουμε να ξεκουραστούμε τώρα».

Αφιέρωσε την άνοδο στον σύζυγο της: «Εχω ένα αγοράκι τεσσάρων ετών. Δεν δουλεύω και έτσι μπορώ να προλαβαίνω τις υποχρεώσεις της ομάδας. Αφιερώνω την χρονιά στον άντρα μου, τον Σπύρο Βίγκο που με στηρίζει και μου συμπαραστεται».

Media

Σχετικά άρθρα

Αφήστε το σχόλιό σας

Βεβαιωθείτε ότι έχετε συμπληρώσει τα απαραίτητα πεδία (*). Σχόλια με κώδικα HTML, greeklish, κεφαλαία και υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται.

Find us on Facebook

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ