1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer
15-04-2019 10:16

Πράξη δεύτερη στο Ρέντη για Ολυμπιακό και Φοίνικα

Η δεύτερη πράξη της ημιτελικής φάσης των πλέι οφ του πρωταθλήματος Volley League θα γίνει σήμερα στο Ρέντη και στο «Παλατάκι».

Στο «Μελίνα Μερκούρη» του Ρέντη ο Ολυμπιακός υποδέχεται την Δευτέρα τον Α.Ο.Φοίνικα Σύρου στον δεύτερο ημιτελικό των πλέι οφ.

Οι «ερυθρόλευκοι» προηγούνται με 1-0 νίκες και χρειάζονται άλλη μία για να εξασφαλίσουν το πλεονέκτημα της έδρας τους.

Η πρόκριση στους τελικούς κρίνεται στις 3 νίκες. (2ος ημιτελικός, 15/4, 20.00, ΕΡΤ Sports, Διαιτητές: Ονόπας, Κουτσούλας).

Ο προπονητής κεντρικός του Ολυμπιακού Γιώργος Πετρέας δήλωσε: «Το Σάββατο κάναμε μια εμφάνιση που αφήνει πολλές υποσχέσεις για τη συνέχεια. Οφείλουμε να μην πέσουμε στην παγίδα ότι θα φτάσουμε στη νίκη χωρίς να προσπαθήσουμε. Οι δύο ημιτελικοί στην έδρα μας είναι κοντά. Δεν έχει σχέση με τον προηγούμενο αγώνα το Σάββατο. Ξεχνάμε το πρώτο ματς. Θέλουμε να παίξουμε ακόμα καλύτερα να πάρουμε τη νίκη και να πάμε με το 2-0 πριν από το φάιναλ-4 του Κυπέλλου στην Κρήτη».

Ο Φοίνικας Σύρου είναι αποφασισμένος να κάνει καλύτερη εμφάνιση από ότι στον πρώτο αγώνα με σκοπό να απειλήσει τον Ολυμπιακό όπως έκανε στους δύο αγώνες της κανονικής περιόδου. Ο προπονητής του Φοίνικα Σύρου Ράτκο Παβλίσεβιτς δήλωσε: «Έχουμε μπει σε μια σειρά πολύ δυνατών ημιτελικών. Ο Ολυμπιακός στο πρώτο αγώνα έπαιξε πολύ καλά. Μας μπλόκαρε. Χάσαμε την συγκέντρωση μας και δεν μπορέσαμε να κάνουμε το δικό μας παιχνίδι. Αύριο ομως είναι ένα άλλο παιχνίδι. Μία νέα ευκαιρία για να μπούμε σωστά και να δείξουμε την ποιότητα μας. Πρέπει να πιστέψουμε στις ικανότητες μας,να είμαστε συγκεντρωμένοι και θα προσπαθήσουμε να δώσουμε τον καλύτερο μας εαυτό».

 Σε 34 αγώνες πρωταθλήματος ο Ολυμπιακός προηγείται στις νίκες 25-9.

 

ΤΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΤΗΣ ΗΜΙΤΕΛΙΚΗΣ ΦΑΣΗΣ ΠΛΕΪ ΟΦ VOLLEY LEAGUE 2018-19

(η πρόκριση στα ημιτελικά κρίνεται στις 3 νίκες)

1ος ημιτελικός - Σάββατο 13 Απριλίου 2019

PAOK Sports Arena 18.00 (ΕΡΤSports): Π.Α.Ο.Κ. - Α.Ο.Π. Κηφισιάς 3-0 (25-19, 25-15, 25-18) (νίκες: 1-0)

Μελίνα Μερκούρη Ρέντη 20.30 (ΕΡΤSports): Ολυμπιακός Σ.Φ.Π. - Α.Ο.Φοίνικας Σύρου 3-0 (25-13, 25-13, 25-18) (νίκες: 1-0)

2ος ημιτελικός - Δευτέρα 15 Απριλίου 2019

PAOK Sports Arena 17.00 (ΕΡΤSports): Π.Α.Ο.Κ. - Α.Ο.Π. Κηφισιάς (νίκες: 1-0)
Διαιτητές: Παπαδογούλας, Δεληκωστίδης, Παρατηρητής: Βανδώρος, Επόπτες: Δρανίτσας, Τοσουνίδης, Γραμματεία: Παπαδοπούλου Σ.

Μελίνα Μερκούρη Ρέντη 20.00 (ΕΡΤSports): Ολυμπιακός Σ.Φ.Π. - Α.Ο.Φοίνικας Σύρου (νίκες: 1-0)
Διαιτητές: Ονόπας, Κουτσούλας, Παρατηρητής: Ράπτης. Επόπτες: Κατερλή, Κουρπανίδης, Γραμματεία: Θεοδωρίδου.

Αφήστε το σχόλιό σας

Βεβαιωθείτε ότι έχετε συμπληρώσει τα απαραίτητα πεδία (*). Σχόλια με κώδικα HTML, greeklish, κεφαλαία και υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται.

Find us on Facebook

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ