1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer
10-04-2019 15:40

400 μαθητές του Γυμνασίου Κερατέας παίζουν βόλεϊ στο πρόγραμμα Be - Active!

Περισσότερα από 400 παιδιά του Γυμνασίου Κερατέας μυήθηκαν στα μυστικά το βόλεϊ στο πλαίσιο της αναπτυξιακής δράσης Be - Active της Γ.Γ.Α. σε συνεργασία με την ΕΟΠΕ και τον Γ.Σ. Κερατέας.

Παρουσία έμπειρων προπονητών όπως ο Χρήστος Ντόζης, ο Κώστας Γκούντας, ο Παναγιώτης Λακασάς δίδαξαν στα παιδιά το βόλεϊ και δοκίμασαν τις δεξιότητες τους.

Στην εκδήλωση παραβρέθηκαν η υπεύθυνη ανάπτυξης μπιτς βόλεϊ βόλεϊ του Γ.Σ.Κερατέας Δήμητρα Λυκογιάννη και ο προπονητής της ανδρικής ομάδας Χρήστος Ζιντζόβας.

Οι έμπειροι προπονητές μίλησαν στα παιδιά για το άθλημα του βόλεϊ, τους κανονισμούς του και την τεχνική του και στη συνέχεια έδωσαν φιλικούς αγώνες και δοκίμασαν τις δυνατότητες τους στο σερβίς, στην επίθεση, στην υποδοχή και στην άμυνα.

«Ο Γ.Σ.Κερατέας προωθεί όλες τις δράσεις προκειμένου να φέρει τα παιδιά κοντά στο βόλεϊ. Θα είμαστε κοντά σας και σας καλούμε να έρθετε να παίξετε αυτό το όμορφο άθλημα που διασκεδάζει και γυμνάζει. Ο Γ.Σ.Κερατέας ευχαριστεί την Διεύθυνση του Γυμνασίου Κερατεας , την Δ/νση αθλοποαιδιών του Υπουργείου Παιδειας και τον Χρηστο Τριανταφυλλόπουλο για την πολύτιμη συνεργασία τους και θα είναι πλάι στα νιάτα της Κερατέας και της Λαυρεωτικής γενικότερα», είπε ο πρόεδρος του Γ.Σ.Κερατέας Θανάσης Ρέρρας.


kerkids3.jpgkerkids2.jpgkerkids4.jpgkerkids1.jpg

Αφήστε το σχόλιό σας

Βεβαιωθείτε ότι έχετε συμπληρώσει τα απαραίτητα πεδία (*). Σχόλια με κώδικα HTML, greeklish, κεφαλαία και υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται.

Find us on Facebook

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ