1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer
01-04-2019 15:38

Αλεξία Καλανταρίδου: «Η πρόκριση στον τελικό θα ανταμείψει τους κόπους μας» (vd)

Η ακραία του ΑΟ Θήρας Αλεξία Καλανταρίδου δήλωσε στο volleyball.gr για την συμμετοχή της ομάδας της Σαντορίνης στο τουρνουά κυπέλλου των Σερρών: 

 

«Η αλήθεια ότι πέρυσι ήταν διαφορετική η αίσθηση. Παίζαμε στη Σαντορίνη, ήμασταν στην έδρα μας και είχαμε τον κόσμο στο πλευρό μας. Πιστεύω και στις Σέρρες θα μας ακολουθήσουν φίλαθλοι, γιατί η κλήρωση μας έφερε κόντρα στον Πανναξιακό, ένα παιχνίδι που όλοι θέλουν να παρακολουθήσουν.

Οι δύο ομάδες έχουν ίδιους στόχους και θα γίνει δυνατό παιχνίδι. Μία πρόκριση στον τελικό θα ανταμείψει όλους τους φετινούς μας κόπους, από την δουλειά που κάναμε όλη τη σεζόν.

Ήταν μία κουραστική χρονιά σε Ευρώπη και Ελλάδα, επομένως ο στόχος είναι να πάρουμε τη νίκη και να πάμε στον τελικό. Μετά το παιχνίδι θα ακολουθήσει και ένα σερί αγώνων πάλι με τον Πανναξιακό για το πρωτάθλημα, οπότε μία καλή αρχή είναι η νίκη στο κύπελλο. Για να γίνει αυτό πρέπει να έχουμε θετική ενέργεια και ελπίζω αυτό το λίγο άγχος που υπάρχει να μας βγει δημιουργικό».

Media

Σχετικά άρθρα

Αφήστε το σχόλιό σας

Βεβαιωθείτε ότι έχετε συμπληρώσει τα απαραίτητα πεδία (*). Σχόλια με κώδικα HTML, greeklish, κεφαλαία και υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται.

Find us on Facebook

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ