1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer
19-03-2019 06:12

ΕΣΠΑΑΑ: Ο Τυφώνας «βύθισε» τους 'Ιωνες στην αγωνία

Καλύτερος ο Τυφώνας, επικράτησε των Ιώνων με 0-3 στο ντέρμπι ουραγών της 21ης αγωνιστικής της Β΄εθνικής ΕΣΠΕΔΑ.

.

Το δράμα όμως για τους Ιωνες είναι ότι μπόρεσαν να πάρουν ένα βαθμό, ώστε να εξασφαλίσουν την παραμονή τους στην κατηγορία, την στιγμή μάλιστα που είναι υποψήφιοι να πέσουν από τον Ά όμιλο της Α2 γυναικών, δύο ομάδες της ΕΣΠΑΑΑ, ο Αστέρας Αγ. Δημητρίου και η Αγ. Παρασκευή και ολα θα ξεκαθαρίσουν τέλος Μαρτίου που ολοκληρώνεται το πρωτάθλημα.

Οι νικήτριες αν και δεν ειχαν στον πάγκο τον κανονικό προπονητή τους, Πανο Μαρίνο που αντιμετωπίζει πρόβλημα υγείας και χρέη προπονητή, εκτελούσε ο φυσιοθεραπευτής του συλλόγου, Μιχάλης Δαπόλλας, έδειξαν μεγάλη διάθεση και πάθος, πίεσαν πολύ στο σέρβις και έκαναν λιγότερα λάθη από τους Ίωνες.

Από την άλλη οι νεαρές και άπειρες παίκτριες του Άρματα, πάλεψαν στο πρώτο σετ το οπαίο έχασαν δύσκολα αλλά στη συνέχεια φορτώθηκαν με άγχος και λύγισαν εύκολα, γεγονός που αξιοποίησε ο Τυφώνας.Από τον Τυφώνα ξεχώρισε η Βλατάκη η οποία στο περυσινό πρωτάθλημα ήταν αρχηγός στους Ίωνες, Παπαμιχαήλ και Μαναριώτη. Από τις γηπεδούχος ξεχώρισαν Σιμιτζή και Χαβιάρα

Διαιτητές Χρηστίδης, Κομνιανού:

Τα σετ: (22-25, 15-25, 15-25..)

Ίωνες (Αρματάς: Ασλανίδη, Λύκου, Μάνη, Παπάζογλου, Σιμιτζή, Χαβιάρα (λ) Χριστάνα, Γεωργούλη

Τυφώνας (Δαπολλας) : Μαναριώτη, Βλατάκη, Γκιορέ, Χατζίδου, Παπαμιχαήλ, Καρακτσάνη, Νικολακοπούλου(λ),Χαμαλίδου, Οικονομίδη, Ζιμπέρι

Σχετικά άρθρα

Αφήστε το σχόλιό σας

Βεβαιωθείτε ότι έχετε συμπληρώσει τα απαραίτητα πεδία (*). Σχόλια με κώδικα HTML, greeklish, κεφαλαία και υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται.

Find us on Facebook

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ