1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer
18-03-2019 20:07

Vintage ΕΣΠΕΔΑ: Πρωταθλητής ο Αστέρας και συγκίνηση στη βράβευση Καβαλλιέρακη

Με τον ταμία της ΕΟΠΕ, Τάκη Καβαλλιέρακη, ο οποίος μέσα σε κλίμα συγκίνησης βράβευσε τον γιο του Σταύρο , που αναδείχτηκε καλύτερος πασαδόρος του φαιναλ-4 vintage ανδρών ΕΣΠΕΔΑ, με την ομάδα της φιναλίστ Αργυρούπολης, ολοκληρώθηκε η τελική φάση του τουρνουά.

Το πρωτάθλημα κατέκτησε ο Αστέρας που συνεχίζει το σερί των κατακτήσεων για 2η συνεχόμενη αγωνιστική περίοδο. Στον τελικό αναμετρήθηκε με την ομάδα της Αργυρούπολης και νίκησε με 3-2 σετ (25-21,25-12,18-25,14-25,15-13) σε έναν αγώνα διάρκειας 113 λεπτών.

Διαιτητες : Μενεσλής Τάσος, Διαμάντης Σταύρος, Ηλία Ειρήνη

Τα σετ: 3-2 (25-21,25-12,18-25,14-25,15-13) 

ΑΣΤΕΡΑΣ: Καλλιλάς, Σαλταούρας, Κάρλος, Τσιώνας, Παγανόπουλος, Χελβατζιάν / Τσιατσούλης, Μπαμπε, Τσιοκας

ΑΟΝ ΑΡΓΥΡΟΥΠΟΛΗΣ (Ταρταράς) : Περόπουλος, Καβαλιεράκης (αρχηγός), Αργυρακάκης, Βασιλάκης, Χρονάς, Σκουτέλης / Γαλιώτος (λ), Αρβανίτης, Κοντογιαννόπουλος, Σταυριανός, Ψωμάς.

Κατόπιν ψηφοφορίας βραβεύτηκαν οι καλύτεροι αθλητές της διοργάνωσης:

Καλύτερος πασαδόρος : Καβαλιεράκης (ΑΟΝ Αργυρούπολης) 

Καλύτερος επιθετικός : Χελβατζιάν (Αστέρας)

Καλύτερος υποδοχέας : Γαλιώτος (ΑΟΝ Αργυρουπολης)

Καλύτερος μπλοκέρ : Μανίκας  (Αγία Βαρβάρα)

MVP : Σαλταούρας (Αστερας)

Τρίτος αναδείχτηκε ο Σείριος

Την τρίτη θέση κατέκτησε ο ΑΟ Σείριος Ασπροπύργου, καθώς στον μικρό τελικό νίκησε την ομάδα της Αγίας Βαρβάρας σε έναν εξίσου συναρπαστικό αγώνα με 3-2 σετ (27-29, 25-22, 21-25, 25-22, 15-8)

Στο γήπεδο παρευρέθηκαν ο ταμίας της ΕΟΠΕ Τάκης Καβαλλιεράκης, ο αντιπρόεδρος της ΕΟΠΕ και αναπληρωτής ταμίας της ΕΣΠΕΔΑ Λευτέρης Κογκαλίδης, το μέλος του Δ.Σ. /ΕΣΠΕΔΑ Χάρης Ιατρόπουλος, το μέλος της Επιτροπής Διαιτησίας της Ένωσης Φάνης Τσάκωνας, καθώς και ο πρόεδρος του ΣΥΔΠΕ ΔΑΠ Πέτρος Παπαχατζής και η αναπληρωτής ταμίας ΣΥΔΠΕ ΔΑΠΚορδετζάκη Μαρία .

Σχετικά άρθρα

Αφήστε το σχόλιό σας

Βεβαιωθείτε ότι έχετε συμπληρώσει τα απαραίτητα πεδία (*). Σχόλια με κώδικα HTML, greeklish, κεφαλαία και υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται.

Find us on Facebook

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ