1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer
14-03-2019 01:02

Λία Μήτση: «Με την Μεμετζή είμαστε καμικάζι και θα το παλέψουμε όσο μπορούμε»

Για την μεγάλη προσπάθεια που καταβάλλει μαζί με την συνεργάτιδα της Ελένη Μεμετζή στην Ηλιούπολη, ώστε να αλλάξει το κλίμα, εξέφρασε η Λία Μήτση, λίγο μετά την λήξη του αγώνα με το Μαρκόπουλο, όπου ο ΓΣΗ ηττήθηκε με 1-3.

Χαρακτηριστικά υποστήριξε:

«Δεν είχαμε χρόνο με την Ελένη να αλλάξουμε πράγματα. Μαζί αναλάβαμε το στοίχημα να κάτσουμε στον πάγκο της ομάδας και μπήκαμε σαν καμικάζι. Δεν προλάβαμε να δουλέψουμε αυτά που θέλουμε. Τα κορίτσια έπαιξαν σήμερα με πάθος, θέληση αλλά κάποια πράγματα μας κόστισαν.

Με την Μεμετζή είμαστε καμικάζι και όσο μπορούμε θα το παλέψουμε. Έχουμε ακόμα 20 μέρες να καταφέρουμε κάτι.

Τα κορίτσια βλέπω ότι το θέλουν, από την προηγούμενη εβδομάδα έρχονται με πολύ όρεξη στις προπονήσεις και την καθαρά Δευτέρα κάναμε διπλή προπόνηση. Δυστυχώς δεν εξαρτάται απόλυτα από εμάς, αλλά και από άλλους παράγοντες.

Όσο περνάει ο καιρός γίνονται Σόδομα και Γόμορρα, πράγματα που όταν έπαιζα εγώ δεν υπήρχαν. Είμαι από την εποχή του αθώου βόλεϊ που έπαιζες για τη φανέλα και δεν ξέρω αν πλέον αξίζει να στεναχωριέσαι. Ίσως ενοχλώ κάποιους, ίσως τους προσβάλω και τους πληγώνω, αλλά είναι άθελά μου. Έτσι νιώθω.

Πήραμε το πρώτο σετ, στο δεύτερο  σετ έγιναν φανερά λάθη διαιτητών και δυστυχώς μετά έπεσε η ψυχολογία μας και την πατήσαμε. Με την Μεμετζή είμαστε ευχαριστημένες από την απόδοση των κοριτσιών και θα συνεχίσουμε την προσπάθειά μας μέχρι το τέλος».

Σχετικά άρθρα

Αφήστε το σχόλιό σας

Βεβαιωθείτε ότι έχετε συμπληρώσει τα απαραίτητα πεδία (*). Σχόλια με κώδικα HTML, greeklish, κεφαλαία και υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται.

Find us on Facebook

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ