1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer
09-01-2019 15:36

Δεν φοβηθήκαμε τα σκυλιά, τους «ανώνυμους» της ΕΣΠΑΑΑ θα φοβηθούμε;

Σήμερα λοιπόν θα αναφερθούμε στο ανώνυμο - ανυπόγραφο... Δελτίο Τύπου τη μεγαλύτερης Ενωσης του ελληνικού βόλεϊ που επιτίθεται κατά του volleynews.gr και του Κώστα Ασημακόπουλου.

Ετσι είναι η τακτική τους. Ετσι έχουν μάθει. Οπως λέει και ο λαός «φωνάζει ο κλέφτης να φοβηθεί ο νοικοκύρης».

Αντί να ζητήσουν συγγνώμη, αντί να παραδεχτούν το λάθος τους που πήγαν και έκαναν διοργάνωση πάνω στη φιέστα της Εθνικής ανδρών φωνάζουν, κατηγορούν, προσβάλλουν και μάλιστα επί προσωπικού.  

Εχουν συνηθίσει μέσα από ανυπόγραφα κείμενα να κάνουν επιθέσεις και πλέον το πράττουν ανοικτά.

Μάθαμε πολλά από αυτή την κατάπτυστη ανακοίνωση της ΕΣΠΑΑΑ (9/1 - ΕΔΩ) και κυρίως επιβεβαιώσαμε πως όσα έγιναν και το απόγευμα του Σαββάτου 5/1 δεν έγινε από λάθος αλλά από πρόθεση. Και για αυτό επιβεβαιωνόμαστε διπλά για τα όσα δημοσιεύσαμε (5/1 - ΕΔΩ).

Την ώρα της φιέστας της Εθνικής Ανδρών ήσασταν στην Κυψέλη και δίνατε κύπελλο μεταξύ συγγενών και φίλων. Αυτό δεν αλλάζει. Πάμε παρακάτω...

Η Αθηναϊκή Ενωση με την πλέον προνομιακή προβολή των γεγονότων της από το volleynews.gr μας υβρίζει και μας κατηγορεί ότι «διχάζουμε το βόλεϊ».

Μας κάνουν υποδείξεις και «μαθήματα» δεοντολογίας και κυρίως μας υπενθυμίζουν «πως αν δεν υπήρχαν οι παράγοντες δεν θα υπήρχε χώρος για να ασκήσει το επάγγελμα από το οποίο βιοπορίζεται».

Για μας είναι παράσημο να εργαζόμαστε και να βιοποριζόμαστε ανοικτά, επώνυμα, νόμιμα και με κατάθεση ψυχής για το βόλεϊ. Τους φαίνεται παράξενο. Δεν θα το καταλάβουν γιατί οι ίδιοι προφανώς δεν γνωρίζουν την ιερή έννοια του βιοπορισμού.

Κάνουν επίθεση σε επώνυμο άρθρο και κρύβονται πίσω ανώνυμα Δελτία Τύπου. 

Σίγουρα «έχουμε μπερδευτεί» μετά από όλα αυτά.

Κυρίως έχουμε «μπερδευτεί» με το μοντέλο των παραγόντων που μας έστειλε αυτή την επιστολή:

Αυτούς που κρύβονται πίσω από ανώνυμες επιστολές;

Αυτούς που υβρίζουν και προσβάλουν δημόσια αυτούς που οι ίδιοι έχουν βραβεύσει;

Αυτούς που διοργανώνουν επίσημες διοργανώσεις απέναντι στις οργανωμένες φίεστες του αθλήματος και κάνουν απονομές μεταξύ συγγενών και φίλων;

Αυτούς που ετοιμάζονται να διοργανώσουν Φαίναλ-4 στην κατηγορία «εκτός συναγωνισμού»;

Αυτούς που παρακαλάνε το volleynews.gr να δημοσιεύει τις ειδήσεις που βγάζουν με καθυστέρηση ημερών;

Αυτούς που έχουν μάθει να φοβερίζουν με «άσκηση παντός νομιμου δικαιώματος»;

Δεν θυμούνται τι έπαθαν οι όμοιοι τους;

Επειδή ξεχνούν τους υπενθυμίζουμε πως δεν λυγίσαμε όταν μας έκαναν 12 (δώδεκα) συνολικά μηνύσεις προκειμένου να σωπάσουμε και να κλείσουμε το volleynews.gr. Συμμετείχατε άλλωστε στις διοικήσεις που συσκέπτονταν επί ώρες και έδιναν γη και ύδωρ για να δημιουργήσουν το αντί-volleynews.gr. Τα ξέρετε από πρώτο χέρι. Οπως, όμως, λέει και ο σοφός λαός: «Γλιτώσαμε από τα ύαινες, τα σκυλιά θα φοβηθούμε;».

Να πάτε... όπου θέλετε και ακόμα παρα πέρα. Να προσφύγετε και στη Χάγη. 

Δυστυχως για όλους εσάς του «ανώνυμους» θα είμαστε εδώ, όσο ο Θεός θα μας έχει καλά και όσο θα μας το επιτρέπουν οι δυνάμεις μας. Κυρίως θα είμαστε εδώ όσο οι αναγνώστες θα μας υποστηρίζουν με απλό και αυθόρμητο «κλικ».

Και από καιρό εις καιρό θα σας συναντάμε στα γήπεδα και θα σας χαμογελάμε, θα σας χαιρετάμε, θα προβάλουμε τις δραστηρότητες των σωματείων, των αθλητών και των αθλητριών, θα κριτικάρουμε τα λάθη σας και κάθε βράδυ θα μπαίνετε για να βλέπετε δωρεάν τις ειδήσεις, χωρίς περικοπές και λογοκρισίες.

Το volleynews.gr δεν είναι του Ασημακόπουλου. Είναι των αθλητών, των προπονητών και των αγνών και απλών φίλων του βόλεϊ.

Και αν η ηγεσία της ΕΣΠΑΑΑ δεν το αντέχει, δεν της πάει να ζητήσει για μία φορά συγγνώμη στην πλούσια και θεάρεστη καριέρα της ας μας κάνει τη χάρη να μας διαγράψει. Κέρδος θα έχουμε.

Υ.Γ. Όσο για τις φιλότιμες προσπάθειες που έχετε κάνει στην διάρκεια της παραγοντικής σας πορείας ώστε να διατηρηθεί ΕΝΙΑΙΟ το βόλεϊ μην ανησυχείτε. Αν και η Ανοιξη έχει έρθει στο άθλημα ο δικός σας χειμώνας αναμένεται και βαρύς και μακρύς.

Y.Γ. Με τους βρωμιάρηδες και ανώνυμους της «Δίκης του Βόλεϊ» προφανώς και έχετε ανοικτή επικοινωνία. Εμείς το αντέχουμε να το δούμε το έργο μέχρι τέλους. Εσεις θα το αντέξετε όταν δείτε τα ονόματα σας μέσα σε αξιόποινες πράξεις;

V.N.

 

Αφήστε το σχόλιό σας

Βεβαιωθείτε ότι έχετε συμπληρώσει τα απαραίτητα πεδία (*). Σχόλια με κώδικα HTML, greeklish, κεφαλαία και υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται.

Find us on Facebook

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ