1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer
27-12-2018 20:19

Ο Νίκος Σμαραγδής και πάλι στα «ερυθρόλευκα»!

Μετά το τέλος της πρώτης προπόνησης της Εθνικής ανδρών για τα προκριματικά του Ευρωπαϊκού πρωταθλήματος ακολούθησε η προπόνηση του Ολυμπιακού.

Οι αθλητές των δύο ομάδων που οι περισσότεροι είναι φίλοι μεταξύ τους και στο παρελθόν υπήρξαν συμπαίκτες αντάλλαξαν ευχές για καλή και δημιουργική χρονιά γεμάτη υγεία. Το νέο πρόσωπο για τον Ολυμπιακό είναι ο Νίκος Σμαραγδής. Ο έμπειρος μπλοκέρ φόρεσε και πάλι τα «ερυθρόλευκα» μετά το 19 Γενάρη του 2015 οπότε και είχε αποχωρήσει από την ομάδα του Πειραιά. Πιο συγκεκριμένα ο Σμαραγδής είχε την πρώτη του συνεργασία με τον Ολυμπιακό τη σεζόν 2012-13 και έμεινε μέχρι 19 Γενάρη 2015. Σε αυτό το διάστημα πανηγύρισε δύο πρωτάθληματα, δύο κύπελλα και ένα Λιγκ Καπ Νίκος Σαμαράς.

Στο μεταξύ τις προπονήσεις στον Ολυμπιακό αυτές τις ημέρες κάνει ο Αντώνης Βουρδέρης καθώς ο Μπενίτεθ Μουνιόθ έχει υποχρεώσεις με την Εθνική Ισπανίας και συγκεκριμένα στον Ε όμιλο όπου η Ισπανία έχει μεγάλο αντίπαλο την Λευκορωσία. Στις 6 Ιανουαρίου στο Τερουέλ θα παίξουν Ισπανία - Λευκορωσία σε αγώνα που είναι σαν τελικός για την πρώτη θέση, ενώ στις 9/1 υπάρχει και η αναμέτρηση με την Γεωργία στην Τιφλίδα.

Αφήστε το σχόλιό σας

Βεβαιωθείτε ότι έχετε συμπληρώσει τα απαραίτητα πεδία (*). Σχόλια με κώδικα HTML, greeklish, κεφαλαία και υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται.

Find us on Facebook

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ