1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer
17-12-2018 02:33

Εντυπωσιακός ο Μεσσηνιακός, έσπασε το αήττητο των Αμαζόνων

Σε εξαιρετικό βραδυ ο Μεσσηνιακός , επικράτησε στο ντερμπι κορυφής της 9ης αγωνιστικής του Α' ομίλου της Α2 γυναικών των πρωτοπόρων Αμαζόνων με 0-3 (15-25, 20-25, 22-25), τους έπασε το αήττητο και πλέον έφτασε σε αποσταση αναπνοής δύο βαθμών απο την κορυφή (24-22) μαζι με το συμπολίτη, Απολλων Καλαμάτας.

Οι «πράσινες» της Γωγώ Σουρή μπήκαν από την αρχή πολύ δυνατά στο ματς, πίεσαν στο σερβίς, εβγαλαν εκπληκτική υποδοχή, ειχαν καλό μπλοκ και αποτελεσματική επίθεση όπου κυριάρχησε η έμπειρη προπονήτρια-παίκτρια της Καλαματιανής ομάδας και η ασταμάτητη, Μαρία Θώδη.

Από την άλλη οι Αμαζόνες αιφνιδιάστηκαν πλήρως από την απόδοση του Μεσσηνιακού, έδειξαν αδυναμία στην υποδοχή, είχαν κακή επιθετική λειτουργία, «ξύπνησαν» στο τρίτο σετ αλλα και παλι οι αποφασιστικές φιλοξενούμενες, κατάφεραν να πάρουν το προβάδισμα και να «καθαρίσουν» τον αγώνα.

Αγωνιστικά στο πρώτο σετ ο Μεσσηνιακός έκανε «πάρτι» , πήρε μεγάλο προβάδισμα με 9-20 και τελείωσε το σετ με 15-25 από ασσο της Κωνσταντίνου. Στο δεύτερο σετ οι δυο ομάδες ηταν ισόπαλες μέχρι τα μέσα με 15-15, στη συνέχεια οι φιλοξενούμενες πήρεν προβάδισμα με 18-22 και ολοκλήρωσε την κατάκτηση του με 20-25.

Στο τρίτο οι Αμαζόνες με τις Πολίτη και Βαρουδάκη , μπήκαν δυνατά, πίεσαν στο σερβίς, βρήκαν λύσεις στην επίθεση, πήραν προβάδισμα με 21-15 αλλα ο Μεσσηνιακός….έβγαλε «μέταλλο» και με εκπληκτικό σερί , 10-1 , έκανε την ανατροπή και πήρε το σετ με 22-25 και έφτασε στο σπουδαίο 0-3.

Από τις παθιασμένες νικήτριες εκτός από τις Σουρή, Θώδη, και οι Χάσκου, Κωνσταντίνου, Κωνσταντοπούλου, Ραμούνδου, τα έδωσαν όλα για το τρίποντο. Από τις Αμαζόνες, η Χρυσομάλλη προσπάθησε να κρατήσει όρθια την γηπεδούχο ομάδα.

Διαιτητές: Παπαχατζής, ΚατσιαράςΤ

Τα σετ 0-3 (15-25, 20-25, 22-25)

ΑΟΝ ΑΜΑΖΟΝΕΣ (Ατσιδαύτης): Χρυσομάλλη, Βαρουδάκη, Παπδεδε, Τσακουμη, Αγραβάνη, Μάγγελ, Ιωσηφίδη (λ), Αδαμ, Κωστοπούλου,Πολίτη, Καραμπάγια.

ΜΕΣΣΗΝΙΑΚΟΣ (Σουρή): Σουρή, Κωνσταντοπούλου, Ραμούνδου, Χάσκου, Κωνσταντίνου, Θώδη, Ζερδεβά (λ) Μπούκουρα (λ) Παπασπυροπούλου

 

Σχετικά άρθρα

Αφήστε το σχόλιό σας

Βεβαιωθείτε ότι έχετε συμπληρώσει τα απαραίτητα πεδία (*). Σχόλια με κώδικα HTML, greeklish, κεφαλαία και υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται.

Find us on Facebook

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ