1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer
16-12-2018 15:09

Μανώλης Αποστολογιωργάκης:«Στόχος της ΑΕΚ η νίκη σε κάθε αγώνα»

Ο νέος προπονητής της ΑΕΚ Μανώλης Αποστολογιωργάκης, μετά την νίκη της ομάδας του στο ματς με τα Βριλήσσια για την 9η αγωνιστική της Pre League μίλησε στο Volleynews.gr για τον αγώνα και για τους στόχους της ομάδας.

Αναλυτικά όσα είπε:

«Είχαμε λίγο παραπάνω άγχος απ' ότι έπρεπε και χάσαμε ένα σετ από μια ανταγωνιστική ομάδα, αλλά νομίζω πως μέσα από την σκληρή δουλειά και την προσπάθεια θα έχουμε καλύτερη απόδοση και θα φτάσουμε την ΑΕΚ εκεί που πρέπει. Είναι νωρίς ακόμα, νομίζω ότι η ΑΕΚ έχει καλές παίκτριες, κορυφαίου επιπέδου. Στόχος μας είναι να κερδίζουμε σε κάθε παιχνίδι, έτσι θα έχουμε πιθανότητες να πάρουμε την άνοδο».

Για την επόμενη αγωνιστική με τον Ηρακλή Κηφισιάς δήλωσε: «Δεν έχει σημασία που ο Ηρακλής είναι στην τελευταία θέση της βαθμολογίας, πρέπει να κοιτάμε με σεβασμό κάθε αντίπαλο όσο ψηλά ή χαμηλά βρίσκεται στην βαθμολογία και να δίνουμε τον καλύτερο μας εαυτό».

 

Αφήστε το σχόλιό σας

Βεβαιωθείτε ότι έχετε συμπληρώσει τα απαραίτητα πεδία (*). Σχόλια με κώδικα HTML, greeklish, κεφαλαία και υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται.

Find us on Facebook

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ